GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

KARESİ ADETA ÖDÜL AVCISI OLDU

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Bilinçli Anneler Karesi’de” projesi ile kazanım sağlanan ödül için projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Yılmaz, “Şehir, Çevre ve Sağlık Kongresi’nde, Kongre Özel Ödülü’ne layık görüldü. ”Bilinçli Anneler Karesi’de” doğum öncesi ve sonrası hazırlık eğitim programının mimarları Güldenur Kayabaşı, Şule Şahan ve Filiz Aslantekin’i misafir ettim. Emekleri için kendilerine teşekkür ediyorum. ”dedi.

BİLİNÇLİ ANNELER İÇİN…

Balıkesir’in Karesi Belediyesi 4 yılda 4 ödül başarısına yenilerini ekledi. “Sağlığı Geliştiren Şehir Karesi” ve “Bilinçli Anneler Karesi’de” projeleri ile Nisan ayında ödül alan Karesi dün emeği geçenlere teşekkür ederek belge verdi. “Yerel Yönetimler arasında en iyi uygulamalar yarışmasında” Karesi 2 ödül birden almıştı. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, düzenlenen ödül töreninde, “ İki ödül birden almanın haklı gururunu yaşıyoruz. “Sağlığı Geliştiren Şehir Karesi” ve “Bilinçli Anneler Karesi’de” projelerimiz, Yerel Yönetimler Arası En İyi Uygulamalar Yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü. Bu ödülleri Karesili hemşehrilerim adına almaktan gurur duyuyorum.” İfadelerine yer verdi. Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu