Gündemİlçe Haberleri

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan : “Halk Ne İsterse O” Dedi

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan : “Halk Ne İsterse O” Dedi

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan kültür sanat etkinliklerine verdiği önemle dikkat çekiyor. Şehir yaşamına dair, vatandaşla belediye arasında köprü görevini üstlenen muhtarlarla da, sık sık görüşerek istişare yapan Başkan Orkan, mahallelerdeki çalışmaların takipçisi olduğunu belirtiyor.

244318986 1057668248321900 699310427798482275 N

“Sosyal İçerikli Çalışmaların İçindeyiz”

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan Karesi merkez ilçe ve kırsal mahallelerde yapılan çalışmaların devam ettiğini söyledi. Belediye olarak gündeme ilişkin her konuda duyarlı olduklarını belirten Başkan Orkan, ‘ canlı yaşamı bizim için değerli’ dedi. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan geçtiğimiz gün yaklaşık 500 resim çalışmasının öğrenci eliyle hayvan sevgisini anlattığını söyledi. Hayvan sevgisini anlatan öğrenciler için birde sergi düzenlediklerini belirtti.

Orkan “Her Mahalleye Önem Veriyoruz”

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan yaptığı mahalle ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz gün Toygar Mahallesindeydi. Muhtar Osman Köse ve bazı muhtarlarında yer aldığı buluşmada ayrıca mahallelerin ihtiyaçları ve yapılan çalışmaları ele alındı. Aynı gün Toygar Mahalle Muhtarı Osman Köse’nin doğum günü olması nedeniyle doğum gününü de kutlayan Orkan, “Bizler muhtarlarımıza önem veriyoruz. Halkımızın birebir istekleri yada mahalleleri ile ilgili şikayetleri yada olmasını diledikleri hizmetleri bizlere taşıyorlar. Belediye olarak her zaman onların yanındayız ve ayrıca sorunlara çözüm, isteklere cevap olabilmeyi istiyoruz” dedi.

243716795 1055696088519116 1573736348213883434 N

Yol Çalışmalarımız Sürüyor

Karesi Belediyesinin kırsalda yaptığı çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Orkan, “ Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Büyükşehir Belediyesiyle birlikte Üçpınar Mahallemizde sathi kaplama yol çalışması yaptı. Karesi’nin huzuru ve ayrıca mutluluğu için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz.” dedi.

 Atatürk Anı Evinde Hummalı Çalışma

Öte yandan merkezde de açılışına sayılı günler kaldığını belirttiği Atatürk Anı Evi’nde hummalı bir çalışma yürütüldüğünü açıkladı. Atatürk Anı Evinde her ayrıntının en ince detayına kadar düşünüldüğü ve ayrıca titizlikle sürdürülen bir çalışma var. Bu nedenle ben tüm ekip arkadaşlarımıza da ayrıca  teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu