GündemSiyaset

KARESİ DEVA’DAN KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ

DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan ve yönetimi Kızılay Kan Merkeziʼnde kan bağışında bulundu.

 

DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan ve yönetimi, Kızılay Haftası dolayısı ile Kızılay Kan Merkeziʼnde kan bağışında bulundu. DEVA Partisi Karesi İlçe Teşkilatı pandemi döneminde de Kovid-19 hastalarının tedavisinde büyük önem arz eden immün plazma tedavisi için gerekli plazma bağışı kampanyasına destek verdiklerini belirttiler.

 

“KAN BAĞIŞI ÇAĞRILARINA CEVAP VERDİK”

 

Kızılay Caddesiʼnde bulunan Kızılay Kan Merkeziʼnde kan bağışında bulunan üye ve gönüllü vatandaşlara teşekkür eden DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan ; “Hem 2020 yılının Mart ayından bu yana içinde bulunduğumuz pandemi nedeni ile hem de İzmirʼde yaşanan deprem felaketinin ardından yapılan kan bağışı çağrıları nedeni ile bu anlamlı günde etkinlik düzenliyoruz” dedi.

 

“KIZILAY HER DURUMDA YARDIMIMIZA KOŞAN KURUMDUR”

 

Başkan Ayan, “Din, dil, ırk, sosyal statü ayrımı gözetilmeksizin savaş ve afetlerde yaralananlara, fakirlere, muhtaçlara yardım elini uzatarak insanı önemseyen ve insana en büyük değeri veren, zorda kalana yardım etmeyi görev kabul eden Kızılay, vatandaşlarımızdan aldığı güç ve destekle, gerek yurt içinde gerek yurt dışında meydana gelen her felaketin ardından tüm insanların yardımına ilk olarak koşan kuruluşumuzdur. Türkiye Kızılay Derneği’nin bayrağı beyaz zemin üzerine kırmızı aydan oluşur ve beyaz renk yaralı askerlerin gömleklerini, kırmızı ay ise kanı simgelemektedir. ”dedi.

 

“HERKESİ DAVET EDİYORUM”

 

Her an felakete uğrayarak yardıma muhtaç olunabileceğini vurguladığı açıklamasında Ayan, “Kızılay’a destek ve yardımlarını esirgemeyen Türk Milleti olarak paylaşımcı, yardımsever, duygusal özellikleri ile birlik beraberlik duygularının bir kere daha farkına varılarak barış içinde yaşamamızı sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum .” dedi. DEVA Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan herkesi bu konuda gönüllü olmaya davet ettiğini söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu