GündemEğitim

Karesi Halk Eğitim Öğretmenlerine Başarı Hediyesi

Karesi Halk Eğitim Öğretmenlerine Başarı Hediyesi

Karesi Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerinden ikisi çekilişte sorulan sorulara verdikleri doğru yanıtlar sebebiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

İKİ ÖĞRETMEN ÖDÜLLENDİRİLDİ

2019 Küresel Öğretmen Ödülü sahibi Aynur Beyazıt tarafından gerçekleştirilen “Fark Yaratan Öğretmen” seminerinde Karesi Halk Eğitim Merkezi Bigep Sorumlusu Ayşegül Demirelçe Adar, kurum çocuk gelişimi öğretmeni Fatime Turhan, Aynur Beyazıt tarafından yapılan çekiliş sorularına doğru cevapları verdiler. Çekiliş sorunlarına doğru yanıtları veren Turhan ve Adar’a İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kitap hediye edildi.

KARESİ HALK EĞİTİMDE BAŞARILI YIL

Öğretmenlere hediyeleri takdim edilirken Karesi Halk Eğitim Merkezi yönetimi tarafından, “Bigep kapsamında Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü yönetici ve öğretmen atölyelerine uzaktan eğitim seminerlerine ve Karesi Kaymakamlığı Karesi Öğretmen Akademisi faaliyetleri çerçevesinde gerçekleştirilen seminerlere Karesi Halk Eğitim Merkezi proje ekibinin ve diğer kurum personelinin katılımı düzenli olarak sağlandı. Kurum çalışanlarımız bu yıl EBA platformunu da oldukça etkin kullandılar. Başarıları sebebiyle hem öğretmenlerimiz Fatime Tuhan ve Ayşegül Demirelçe Adar’ı hem de kurum diğer personellerimizi başarıları sebebi ile tebrik ederiz.” denildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu