GündemDünyadan Haberler

Karesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nden anlamlı film

Karesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engellilerin hayatlarından kesitlerin anlatıldığı kısa bir film hazırladı.

 

Karesi Kent Konseyi toplumsal sorunlara yönelik yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında kısa bir film çekimi gerçekleştirdi. Engellilerin günlük hayatlarını ve bunların içinde karşılaştıkları zorlukların konu edildiği kısa film Engelliler Günü’nde gösterilecek. Mustafa Haktanır’ın yönettiği filmde Kent Konseyi üyeleri rol aldı. Filmin final sahnesi çekimlerine Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’da katılarak destekte bulundu.

ENGELLİLER GÜNÜ’NDE GÖSTERİLECEK

Filmde Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı oyuncularının da yeraldığı söyleyen Engelliler Meclisi Başkanı Alper Şentük, film çekiminde emeği geçen herkese teşekkür etti. Amaçlarının engelli bireylere dikkat çekmek olduğunu söyleyen Şentürk, “Filmin final çekimine Katılan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’a, Karesi Kent Konseyi Başkanı Şaban Akkol’a, Başkan Yardımcıları Uğur Türkmen, Baki Yarımdağ ve Gökhan Tığ, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Meydan’a ,Çoçuk Meclisi Başkanlarına teşekkür ederiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde bu filmin kurgusu tamamlanmış halini hep birlikte izleyeceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu