GündemEkonomiİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Karesi Millet Bahçesi’ne İlgi Artıyor

Karesi Millet Bahçesi’ne İlgi Artıyor Millet Bahçesi baharın gelmesiyle birlikte ilgi görmeye başladı. Rekreasyon alanına gelen aileler sıcak havaları da fırsat bilerek çocuklarıyla doyasıya eğleniyor.

 

Karesi Millet Bahçesi’ne İlgi Artıyor Karesi Belediyesi hazırladığı projeler ile yaşama zenginlik katmaya devam ediyor. Başkan Dinçer Orkan’ın projeleri arasındaki Karesi Millet Bahçesi havalarında ısınmasıyla kentin gözde noktalarından biri olmaya başladı. Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan alana geliyorlar.

 

KARESİLİLER İÇİN NEFES ALANI

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Kentimiz bu açıdan çok şanslı çünkü zamanında yapılan çalışmalarla  parkımız var. Ancak yapacağımız projeyle hemşehrilerimiz hem yeşil alan ve park ihtiyacını karşılıyor. Hem de spor yapabileceği yer var. Rahatça yeşil alanlarda ve Millet Kıraathanesi’nde dinlenebileceği bir alanı şehrimize kazandırdık.  Tüm hemşehrilerimizin rahat bir nefes alacağı bir alan oluşturduk” dedi.

 

TÜM İHTİYAÇLARI KARŞILAYACAK

Yaklaşık 38.000 metrekarelik fonksiyonlu alanın içerisinde; çocuk oyun alanları, macera parkuru, skate park, fitness aletleri, açık spor alanı, koşu ve yürüyüş parkuru ile gençlerin vakit geçirebileceği, ders çalışabileceği, Belediye koordinasyonunda düzenlenecek kurslara katılabileceği bir kompleks de bulunuyor. Millet Bahçesi, Karesililerin tüm ihtiyaçlarını karşılarken, nefes almalarını sağlayacak.

 

MİLLET KIRAATHANESİ GENÇLERİN GÖZDESİ

Karesi Millet Bahçesi içerisinde yeralan Karesi Belediyesi Millet Kıraathanesi, gençlerin büyük ilgisini görüyor. Huzurlu bir ortamda ders çalışma, kitap okuma ve sosyal etkinliklerde bulunma fırsatı bulan gençler, millet bahçesi içerisinde hizmete alınan Millet Kıraathanesi’ne akın ediyor. Karesi Millet Kıraathanesi’ne özellikle üniversite öğrencileri ilgi gösteriyor. Merkezde ayrıca Karesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyesi gençler tarafından da çocuklara zeka oyunları eğitimleri veriliyor.

Ayrıca Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan  Karesi Millet Kıraathanesi’ni ziyaret ederek gençlerle bir araya geliyor.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu