Gündem

Karesi Müftüsü’nden Balıkesir Halkına Veda Mesajı

Karesi Müftüsü’nden Balıkesir Halkına Veda Mesajı

 

Karesi Müftüsü Fahri Sağlık Balıkesir halkına vedasını dile getirdiği bir mesaj yayınladı.

BALIKESİR’E VEDA ETTİ

Karesi Müftüsü Fahri Sağlık Balıkesir halkına vedasını dile getirdiği bir mesaj yayınladı. Emekliye ayrılan Karesi İlçe Müftüsü Fahri Sağlık mesajında şöyle kaydetti:

42 YILDIR GÖREVDEYDİ

“Fiilen 42 yıl görev yaptığım devlet memurluğundan yaş haddi nedeniyle önümüzdeki günlerde inşallah emekli olacağım.09.09.2014 yılında başladığım Balıkesir Karesi İlçe Müftülüğü görev sürem içerisinde siz değerli Balıkesir halkı, bürokrasisi, sivil toplum kuruluşları, değerli yerel basını ve din görevlisi arkadaşlarım ile uyumlu ve huzurlu bir görev ifa ettiğimi gönül rahatlığı ile söylemek isterim.

“DİLİMİN DÖNDÜĞÜNCE DİN-İ MÜBİN-İ İSLAM’I ANLATMAYA ÇALIŞTIM”

Bu süre zarfında Diyanet İşleri Başkanlığını Karesi’de temsil eden birim amiri olarak başımdaki sarığa leke sürmemeye, müftünün ve müftülüğün onurunu korumaya gayret ettim. Memuriyet hayatının son yıllarını Kuvayı Milliye Şehri Balıkesir’de geçirmek yüce Allah’ın bir lütfudur. Bunu bana bahşeden yüce Allah’a sonsuz ham-ü senalar olsun. Yaklaşık altı yıl sizlerle beraber soluduğunuz havayı teneffüs ettim, sevinçlerinizle sevindim, acılarınızı acım bildim. 15-16 Temmuz 2016’yı sizlerle beraber burada yaşadım. Dilimin döndüğü kadar kürsülerden sizlere Din-i Mübin-i İslam’ı anlatmaya çalıştım. Bazen maksadımı aşan cümlelerim olmuştur. Sizler bu durumu engin hoşgörünüzle karşıladınız. Bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum. Selam ve dualarla arz-ı veda ediyor, başarı dileklerimle sizleri Allah’a emanet ediyorum. ”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu