GündemEğitim

Karesi Öğretmen Akademisi Eğitimcileri Buluşturmaya Devam Ediyor

Karesi Öğretmen Akademisi Eğitimcileri Buluşturmaya Devam Ediyor

 

Karesi Öğretmen Akademisi Eğitimcileri Buluşturmaya Devam Ediyor. Karesi Öğretmen Akademisi eğitimcileri Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile buluştu.

ONLİNE BULUŞMALAR SÜRÜYOR

Karesi Öğretmen Akademisi eğitimci buluşmaları sürüyor. Pandemi sebebi ile Karesi Öğretmen Akademisi’ndeki eğitimciler seminerlerine koronavirüs pandemisi sebebi ile online olarak devam ediyorlar. Nitelikli eğitim ve kurumsal değer ilkeleri kapsamında neredeyse her gün eğitici seminer gerçekleştirilirken Karesi Öğretmen Akademisi’nde eğiticiler arasında önemli paylaşımlara yer veriliyor.

DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

Yapılan çalışmalar kapsamında Akademi’nin online buluşmalarında en son Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan konuk edildi. Nezvat Tarhan Karesili öğretmenler ile deneyimlerini paylaşarak çeşitli konuları ele aldı. Yapılan seminer sonrası Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, “Balıkesir’in Tek Resmi Öğretmen Akademisi olarak çalışmalarına her gün yenilerini ekleyen Karesi Öğretmen Akademisi, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı Karesili eğitimcilerle buluşturdu. Seminere yüksek katılımlarından dolayı bütün idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu