GündemEğitim

Karesi’de BİGEP Projesi Kapsamında Eğitim Programı Gerçekleşti

Karesi’de BİGEP Projesi Kapsamında Eğitim Programı Gerçekleşti

 

Balıkesir Valiliği’nin öncülüğünde ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen BİGEP Danışman Öğretmenlik Uygulama Yönergesi Eğitim Programı yapıldı.

 

EĞİTİM PROGRAMI EŞ ZAMANLI GERÇEKLEŞTİ

Balıkesir Lisesi ve Ali Hikmet Paşa İlkokulunda BİGEP Danışman Öğretmenlik Uygulama Yönergesi Eğitim Programı eş zamanlı olarak gerçekleşti.  Eğitimlerin programını Karesi İlçe Yürütme Kurulu Üyesi Şehit Astsubay Cemil Erkek Ortaokulu Müdürü Salih Özdemir ve rehber psikolojik danışmanları gerçekleştirdi.

EĞİTİMİ VEREN İSİMLER

Programda eğitimler, Çiğdem Batubey Ortaokulundan Seçgül Doğruel, Sakarya İlkokulundan Utku Gürbüz, Mehmet Şeref Eğinlioğlu Ortaokulundan Emrah Tekdemir, Muharrem Hasbi Anadolu Lisesinden Mustafa Doğruel tarafından verildi.

KARESİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DE KATILDI

Eğitimin içeriği Başarıyı İzleme ve Değerlendirme Projesi kapsamında; Danışman Öğretmen Uygulaması, Etkili İletişim, Gelişimsel Süreç Olarak Kişiler Arası İlişkiler, Öğretmen Öğrenci Veli İletişimi gibi konu başlıkları ve eğitimler oldu. Eğitime katılan isimler ise, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü ve Karesi İlçe Şube Müdürleri İbrahim Altınel Murat Şahin ve Yunus Doğru oldu.

Haber: Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu