GündemDünyadan HaberlerEğitim

KARESİ’DE BÜYÜK FİNAL

Karesi Müftülüğü “Karesi Bey Gençlik Hizmetleri Projesi” finali bugün yapılıyor. Yıldırım Camisinin avlusunda gerçekleştirilecek programda en yüksek puanı alanlara ödül dağıtılacak.

Karesi Müftüsü Fahri Sağlık, ”gençlik iftarımızda gençlerimizle Ramazan ayının manevi ikliminde buluşacağız” dedi. Müftü Sağlık “Karesi Bey Gençlik Hizmetleri Projesi” ile ilgili olarak final programı sonunda projede en yüksek puanı toplayan 72 gencimiz 10 bisiklet, 52 spor ayakkabısı ve 10 kol saati ile ödüllendirilecek” dedi.

Karesi Müftüsü Fahri Sağlık yaptığı açıklamada,” Camilerimizi daha fonksiyonel hale getirerek bulunduğu yerin kalbi haline dönüştürmek, gençlerimizi cami cemaatinin asli unsurları haline getirmek istiyoruz. Camilerin manevi imarına katkı sağlamak, cami-gençlik buluşmalarını sürdürülebilir kılmak, kulağı ezanda, gönlü camide bir gençlik yetiştirmek, gençlerimizi milli-manevi değerlerle donatıp sağlam ve sahih dini bilgilerle eğiterek, İslam Dininin ruhuna aykırı dini akımlara karşı kendilerini koruyabilecek seviyeye yükseltip bid’at ve hurafelerden uzak bir hayat sürdürmelerini sağlamak amacı ile proje hayata sokuldu.” dedi. Karesi Müftülüğü “Karesi Bey Gençlik Hizmetleri Projesi” bugün Yıldırım cami avlusunda saat 20.00’de gerçekleştirilecek. Programa Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Karesi Kaymakamı Abdülkadir Demir ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ında katılım sağlaması bekleniyor. Serap Tetik Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu