Gündemİlçe HaberleriÖzel Haberler

KARESİ’DE İHTİYACA GÖRE HİZMET

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan Karesi ilçesinde vatandaşlara en iyi ve ihtiyaca göre yapılması gereken hizmetlerin verilme gayreti içinde olduklarını söyledi.

Belediye olarak yürütülen çalışmaların eksiksiz yerine getirildiğini belirten Başkan Orkan koronavirüsle mücadele dönemi ve sonrasına dair değerlendirmelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapılan düzenlemelerle, ilçenin cadde ve sokaklarında toplu kullanım alanları, parklar ve mezarlıklarda düzenlemeler sürüyor.”dedi.

“Mevsimine Göre İlaçlama Sürüyor”

Karesi Belediyesi olarak ilçede yeşile önem verdiklerini belirten Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan yaptıkları incelemelerle belediye ekiplerinin çevre düzenlemesine de ayrı bir önem verdiklerini belirtti. Kent estetiğinin önem taşıdığını vurgulayan Karesi Belediye Başkanı Orkan, “ilçemizin görünüm olarak ta güzelliğine el birliği ile katkı sunalım” dedi. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte haşere ile mücadele noktasında düzenli aralıklarla ilaçlama yürütüldüğünü söyleyen Başkan Orkan, “Karesi’nin sağlığı ve huzuru için haşere ile mücadele çalışmaları kapsamında, ekiplerimiz mahallelerimizde ilaçlama işlemlerine devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yok ve şuan ilçemizin ihtiyacı olan her konuda ekiplerimiz planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarını gerçekleştiriyorlar” dedi.

“Karesi’de En Güzeli Olsun İstiyoruz”

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ilçede gerçekleştirilen projelerle Karesi’nin yeşil bir çevreye de önem verdiğini hatırlattı. Orkan, “Bu dönemde binlerce fidanı toprakla buluşturduk. Öte yandan yine çevremizde var olan sokak hayvanları ile ilgili düzenli ve takip edilen bir bakım ve ihtiyaç doğrultusunda çalışmalarımız söz konusu.. Bu konuda ekibime de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Koronavirüs Mücadelesi Sürüyor”

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde Belediye olarak dikkatli ve özen gösterilerek yapılan dezenfekte çalışmaları olduğunu söyledi.Bu çalışmalarımız hala sürüyor diyen Başkan Orkan hijyen seferberliğinin Karesi ilçesinde dörtkoldan yürütüldüğünü belirtti ve vatandaşlardan maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini istedi.

“Araç Filomuzda Güçlendirme Yaptık”

Pandemi sürecinde hizmetlerine kesintisiz devam eden Karesi Belediyesi, bir asfalt tamir ve bakım aracı ile iki cenaze nakil aracı daha ekleyerek araç filosunu genişletti. Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Fen İşleri Müdürlüğü için asfalt tamir ve bakım aracı ile iki adet cenaze nakil aracının hizmete başladığını söyleyerek, “Belediyemizin bütçesi ile aldığımız üç aracımız hizmete başladı. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında bir cenaze nakil aracı kazandırmıştık. Bugün itibariyle iki aracımız daha hizmete girdi. Hemşehrilerimizin en acılı günlerinde cenaze nakil işlemlerini dert etmemelerini istiyoruz” dedi.Serap Acar’ın haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu