GündemEğitim

Karesi’de Okullar Kontrollü Açıldı

Karesi’de Okullar Kontrollü Açıldı

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü yüz yüze eğitime başlayan üç okulu ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi.

KARESİ OKULLARINI ZİYARET ETTİ

Önceki hafta eğitim öğretime başlayan köy okulları ve okul öncesi kurumlarından sonra İlkokullar ile 8. ve 12. Sınıf öğrencileri de okullarına kavuştu. Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü öğrencilerin heyecanlı günlerinde yanlarında olmak için okullara ziyaretler.. Günnü pandemi tedbirlerine uygun olarak açılan okullardaki tedbirleri de ziyaretlerinde yerinde inceledi.

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Karesi okullarına yapılan ziyaret programında Sami Günnü Zübeyde Hanım Anaokulu, Ercan Kıvrak İlkokulu ve Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi’ne ziyaretler. Günnü ziyaretler sonrası konuya ilişkin şunları söyledi: “Yüz yüze eğitime başlayan bütün öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Diğer öğrencilerimizin de bir an önce okullarına kavuşabilmesi için herkesi daha tedbirli olmaya davet ediyoruz. ” Yapılan ziyaretlerde Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü’ye Şube Müdürü Tuncay Okay’da eşlik etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu