GündemEğitimİlçe HaberleriSpor

KARESİSPOR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Türkiye Basketbol Ligi’nin namağlup lideri Karesispor, öğrencilere basketbolu sevdirmek, Karesispor’u tanıtmak ve rol model oyuncuları ve teknik kadroyu şehrin gençleriyle buluşturmak adına gerçekleştirdiği panellerine Balıkesir Üniversitesi’nde devam etti.

 

Karesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve öğrenci topluluklarının katkılarıyla düzenlenen ve Balıkesir Üniversitesi Şehit Burak Cantürk Amfisinde gerçekleştirilen 20. panele Karesispor’dan Şube Sorumlusu Talha Esen, Genel Menajer Anıl Uyanık, Baş Antrenör Gencer Baytimur ve oyunculardan Hazer Avcı, Volkan Aydın ve İbrahim Yıldırım katıldı. Karesispor ve oyuncuları hakkında merak ettikleri soruları sorma imkanı bulan öğrenciler keyifli geçen panelin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

KARESİSPOR ARTIK BİR MARKA

Sıcak ve samimi karşılama için öğrencilere teşekkür eden Genel Menajer Anıl Uyanık, “Burada olmaktan son derece mutluyuz. Karesispor, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından kurulmuş bir kulüp. 4 yıl gibi kısa bir süre içerisinde Türk sporuna ve Türk basketboluna, benzeri çok da görülmeyen bir başarıya imza atarak, Türkiye Basketbol Ligi’nde oynamaya hak kazanmıştır. Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz, vizyonu ve desteğiyle bugün buralarda olmamızı sağlayarak Karesispor’u marka haline getirdi” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu