GündemEğitim

Karneler Vali Amcadan

Karneler Vali Amcadan

 

Balıkesir’de karneler öğrencilere dağıtıldı. Plevne İlkokulunda karne töreni gerçekleştirildi. Okulun 4’üncü sınıf öğrencisi Fehime Yağmur  “Karnemizi Vali amca ve öteki amcalar verdi. Takdir aldığım için mutluyum. Tatilde kitap okuyup bol bol oynamak istiyorum” dedi.

 

02

 

 

Balıkesir’de öğrenciler karnelerini aldı. Karne töreni Plevne İlköğretim Okulunda gerçekleşti. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak; “Bugün mutlu gün. Çocuklar için okula veda ederken buruk bir günde olabilir. En kötü günümüz böyle olsun. Eğlenin, dinlenin, oyunlar oynayın. ”dedi. Vali Şıldak beraberindeki heyeti öğrencilere tek tek tanıttı ve karne dağıtım törenine geçti.

193 BİN ÖĞRENCİYE 16 BİN 380 ÖĞRETMEN REHBERLİĞİNDE EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ NOKTALANDI

Vali Hasan Şıldak törende yaptığı konuşmada, “Altıeylül ilçemizin Plevne İlkokulu’ndayız. İki sınıfımızda karne töreni gerçekleştirdik. Bu gün 17 Haziran 2021-2022 eğitim dönemi bu gün itibariyle sone ermiş oluyor. 193 bin öğrencimiz ve 16 bin 380 öğretmenimizin rehberliğinde eğitim öğretime tabii tutuldular ve bu gün itibari ile 887 okulumuzda eğitim yılını bitirdiler. İlimiz genelinde 14 bin civarında ilkokul 4. sınıf öğrencimiz ilkokuldan mezun oldular. Çocuklarımıza güzel bir tatil dönemi diliyorum. Başarılı bir eğitim sonunda iyi tatiller diliyoruz ”şeklinde konuştu.

 

Dsc 0109

 

YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEDİ

Vali Şıldak ayrıca,“ Yüz yüze eğitimin başarıyla yürütüldüğü koşullarda eğitim faaliyetini sürdürelim istiyoruz. İlimizde BİGEP projesinin oluşturduğu enerjik ortamda gayet verimli bir sezon geçirdik. Önümüzdeki dönem için çok daha güncel ve ihtiyaca cevap verecek şekilde çalışmaya başladık bile. Çocukların eğitimi ve ülkelerine faydalı bireyler olmaları için fedakarlıktan kaçınmayan velilerimize de teşekkür ediyoruz.18-19 tarihlerinde gerçekleşecek YKS’de de öğrencilere başarı diliyorum ”dedi.

ÖĞRENCİLER KARNELERİ ALDI

Vali Şıldak, tatilde çocuklara kitap okumalarını tavsiye etti. Burhan Erdayı İlkokulu öğrencileri karnelerini, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma komutanı Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu ve öğretmenlerinin elinden aldı.HABER: MUHAMMED CAN AKYÜREK

 

01

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu