Kamil AKYÜREK

KASIRGADA KAYBOLAN!

Ak Parti ilçe kongreleri sonrasında Balıkesir’de bir kasırga olacağına dair net bir ifade vardı. İçeriğe dair somut bir bilgi olmasada ‘Kasırga’ kelimesi aklıma doğal olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile ilgili gelişmeleri getirdi. Lakin ;sorumlu gazetecilik adına önce teyit için çabaladım.

Ak Parti Altıeylül kongresinde Uğur’un Hayati Yazıcı’nın bulunduğu ortamda ki sert çıkışı duyduklarımı anlamlı hale getirmeye başladı. Ki diğer ilçe kongreleri her ne kadar sorunsuz görünse de perde arkasında yaşanan homurtular ve zorunlu tebessümler ardında ki gerginlik neredeyse Uğur isminin kasırga merkezi olacağını pekiştirmişti. Burhaniye kongresinde ki kavga görüntüleri artık hiç kuşku bırakmadı.

Farkında olarak ya da olmayarak Mücadele ile kavga çizgisini birbirine karıştırmaya başlayan A. Edip Uğur bu tavrı ile şu anda Ak Parti Genel Merkezince istifa mı- Görevden alınma mı sarmalı içinde bir kasırga ile karşı karşıya gibi görününüyor. Bu; an itibari ile genel merkez ve Uğur tarafından dile getirilmediği için her ne kadar bir iddia olarak görülse de geride kalan hafta yaşananlar dikkate alındığında çok kuvvetli bir iddia.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu