İlçe HaberleriDünyadan Haberler

KEMAN DİNLETİSİ

Sanatseverler, Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi Müzik Topluluğu tarafından hazırlanan keman dinletisinde bir araya geldi.

PİYANO RESİTALİ

Sanatseverler, Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi Müzik Topluluğu tarafından hazırlanan keman dinletisinde bir araya geldi.Reha Yurdakul Kültür Merkezi’nde dün (24 Nisan) gerçekleşen etkinlikte, 5 – 26 yaş arası toplam 28 öğrenci izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

UYSAL ‘SANAT VE SPOR HEP VAR OLSUN’

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Belediye olarak Gençlik Merkezimize elimizden gelen tüm desteği veriyoruz, üzerimize düşeni yapmaya gayret gösteriyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin sanat ve sporla uğraşmaları çok önemli. Gençlik Merkezimizde yapılan çalışmaları biliyoruz ve yakından takip ediyoruz. Ancak bu tür etkinliklerde öğrencilerimizi sahnede izlemek, seyretmek, dinlemek, yaptığımız işlerin daha da çok farkına varmamızı sağlıyor. Emeği geçen bütün öğrencilerimize, onlara destek veren ailelere ve eğitmenlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MUTLU SON

Dinletide, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ve Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır da Gençlik Merkezi öğrencilerini yalnız bırakmadı. Dinletinin ardından sahneye çıkan Başkan Uysal; keman öğretmeni Sedef Ergen, piyano öğretmeni Ahmet Kemal Tosun ve gitar öğretmeni Fahrettin Ergüven’e teşekkür ederek, çiçek takdim etti.Serap Tetik Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu