Gündemİlçe HaberleriSiyaset

KEMERİ DEVLET SIKACAK

CHP Balıkesir Milletvekili 3. sıra adayı Ensar Aytekin Bigadiç İlçe Başkanı Hakkı Kurtuluş Demir ile partisinin seçim beyannamesini ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin seçim vaatlerini paylaşmak için Bigadiç’teydi.

Bigadiç’in Beğendikler Köyü’nde iftar programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Ensar Aytekin ardından, Özgören ve Çağış köylerindeki kahvehanelerde vatandaşlar ile bir araya gelerek 16 yıllık AKP iktidarının ülkeyi getirdiği durumu ve CHP’nin kurtuluş politikalarını paylaştı. Seçim çalışmalarını Bigadiç İlçe Başkanı Hakkı Kurtuluş Demir ve ilçe örgütü ile birlikte sürdüren Ensar Aytekin “Türkiye bir seçime daha gidiyor. Ülkemiz adeta bir seçim ülkesi oldu. İki yılda bir seçim yapıyoruz” diyerek AK Parti iktidarının her şeyi güllük gülistanlık olarak gösterdiğini söyledi.

“TÜRKİYE GENELİNDE CHP BİR UMUT YARATTI”

CHP milletvekili adayı Ensar Aytekin yaptığı açıklamada: “Seçimler bir dert, bir sorun olduğu için yapılır. Millete gidersin sandığı koyarsın, millette karar verir. Hatırlayın bir buçuk ay önce Sayın Cumhurbaşkanı muhalefet seçim istediği zaman ‘erken seçim istemek vatan hainliğidir’ demişti. Bu cümleyi söyledikten bir hafta sonra yine kendi ağzından 24 Haziran baskın seçim kararını duyduk. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu ülkede erken baskın seçim olacağını biliyorduk. Çünkü ekonomiyi durduramıyorlar, döviz, faiz yükseliyor, işsizlik artıyor, yolsuzluk artıyor, yoksulluk çoğalıyor, umutsuzluk artıyor. Bunun sonucunda ne olacak? Millete gidilecek, millet bir karar verecek. Arkadaşlar! Türkiye genelinde CHP bir umut yarattı, bir umut doğdu. Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine dünya Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’de yarattığı bu umudu konuşuyor.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu