GündemEğitimİlçe Haberleri

Kepsut Belediye Başkanı Cankul: ‘’Ülkemize Yön Verecek Sizlersiniz’’

Kepsut Belediye Başkanı Cankul: ‘’Ülkemize Yön Verecek Sizlersiniz’’

 

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul yeni eğitim öğretim haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

 

EĞİTİMİN EKSİK OLMAMASI İÇİN DESTEK

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul mesajında öğrencilere ve velilere şunları söyledi; ‘’Devletimizin tüm imkânları siz değerli öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini eksiksiz yapabilmeleri için seferber edildi. Milli Eğitim Bakanlığımız ve değerli öğretmenlerimi okullarımızda siz öğrencilerimize eğitimden eksik kalmamanız için elinden geleni yapmaktadır. Değerli Veliler anne baba olarak geride bırakabileceğimiz en değerli servet, iyi yetişmiş bir evlattır. Bunun yolu da çocuklarımızın iyi bir eğitim alması ile olabilir.

‘’ÜLKESİNİ MİLLETİNİ SEVEN ÇOCUKLAR’’

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul mesajının devamında velilere , ‘’milli ve manevi değerlere bağlı bilgisini ahlak ile süslemiş, ülkesini ve milletini seven gayesi insanlığa hizmet olan sevgi yüreğinde taşıyan aynı zamanda çağımızda bilginin en büyük güç olduğunun farkında olan bilgiye sahip olanın güce de sahip olacağının bilincinde bir gençlik yetişmektedir. Yeni bilgiler yeni dostluklar ve aydınlık fikirlere kavuşmanız dileğiyle’’dedi.

‘’DÜNYADAKİ BİLİME VE TEKNOLOJİYE UYUM’’

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul öğrencilere bilimin önemini vurgulayarak ‘’ dünyada bilim ve teknoloji çok hızlı ilerliyor. Sizler ne kadar donanımlı aydınlık yetişirseniz ülkemiz ve milletimizin geleceği o derece sağlam ve parlak olacaktır. Gelecekte ülkemize yön verecek ve sizler söz sahibi olacaksınız. Bu nedenler Kepsut Belediyesi olarak bizler de sizleri bilinçli gelecek hedeflerine daha emin adımlar ile ilerlemeniz için çalışmalar yapıyor eğitiminize destek oluyoruz’’dedi.

Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu