Gündemİlçe Haberleri

Kepsut Belediyesi Haftayı Yoğun Mesai İle Sonlandırdı

Kepsut Belediyesi Haftayı Yoğun Mesai İle Sonlandırdı

Kepsut Belediyesi kar yağışının etkisini sürdürdüğü zoru geçen bir haftayı yoğun mesai harcayarak sonlandırdı.

24 Saat Hizmet Anlayışı İle Çalıştılar

Kepsut ilçesinde hem kar yağışı ve soğuk hava etkisi hem de kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında yoğun mesai harcayan personeller ve İlçe Belediye Başkanı İsmail Cankul zorlu haftayı yoğun mesai harcayarak sonlandırdı. İlçede haftanın en zorlu görevi karla mücadele oldu. Ekipler özellikle kırsal mahallelerde kar yağışı sebebiyle kapanan yolların açılması ve vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için 24 saat hizmet anlayışı ile çalıştılar.

22 Mahalle İçin Yoğun Mesai Harcadılar

Bu kapsamda tüm mahallelerin yollarını açık tutmak için çalışan ekiplere Balıkesir Büyükşehir Belediyesi personelleri destek oldu. Beyköy, Danahisar, Eyüpbükü, Alhatlıgedik, Araplar, Darıçukuru, Yoğunoluk, Karahaliller, Sayacık, Piyade, Tuzak, Dalköy, Örenharman, Serçeören, Alagüney, Yeşildağ, Örencik, İsaalan , Mestanlar, Gökköy, Keçidere ve Yaylabaşı mahallelerinde yolların açık kalması için mücadele eden ekiplere Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul teşekkürlerini ve tebriklerini iletti.

Sağlık Ekipleri Hastaların Yanında Oldu

İlçedeki zorlu hava şartları kovid-19 salgını ile mücadele çalışmalarının da önüne geçmedi. Bu kapsamda sağlık ekipleri hem kovid-19 hastalığı ile mücadelelerini sürdürürken hem de yolları kapanan mahallelerdeki sağlık müdahalesi ihtiyacı duyan vatandaşları yalnız bırakmadılar.

Manevi Değerler Unutulmadı

Yoğun bir haftanın son gününde ise manevi değerler unutulmayarak üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili akşamında Kepsut Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile hem ilçe sakinlerine hem de sağlık personelleri ve emniyet ekipleri gibi kurum çalışanlarına kandil simidi dağıtarak bu özel günün kutlanmasını sağladılar. Kepsut Belediyesi Beyaz Masa ekipleri soğuk hava şartlarında vatandaşların manevi değerlerini korumak ve paylaşmak adına görev yaparak Kandili kutladılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu