Gündemİlçe Haberleri

Kepsut Belediyesi Hizmetleri Hız Kesmiyor

Kepsut Belediyesi Hizmetleri Hız Kesmiyor

 

Kepsut İlçesi’nde İlçe Belediye Başkanı İsmail Cankul’un talimatları doğrultusunda belediye personelleri özveri ile çalışarak ilçenin her noktasına birçok alanda hizmet götürmeye devam ediyor.

HAFTA İÇİ HAFTA SONU DEMEDEN ÇALIŞILIYOR

Kepsut İlçesi’nde İlçe Belediye Başkanı İsmail Cankul’un talimatları doğrultusunda belediye personelleri özveri ile çalışarak ilçenin her noktasına birçok alanda hizmet götürmeye devam ediyor. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’un talimatları doğrultusunda ilçe belediyesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde çalışmalarına devam ediyor. İlçe’de son dönemde yol ve çevre düzenlemesi çalışmalarına ağırlık veren Kepsut Belediyesi ekipleri hafta içi hafta sonu demeden projeleri hayata geçiriyorlar.

NEFES ALMA ALANLARI KAZANDIRILIYOR

Çalışmalar sırasında kent estetiğine önem verilirken bir yandan da işlevsel olan vatandaşların nefes alma noktaları olan parklarda da onarım ve düzenlemeler gerçekleştiriliyor. İlçeye yeni yeşil alanlar kazandırılmasına yönelik olarak son olarak Yenice Mahallesi’nde vatandaşların hizmetine açılan Şehit Piyade Komando Onbaşı Ayhan Yılmaz’ın adını yaşatan park hizmete açıldı.

BEYAZ MASA SAĞLIK HİZMETLERİNİ KAPIYA GÖTÜRÜYOR

Kepsut Belediyesi çalışmaları kapsamında Beyaz Masa Sağlık ekipleri tarafından ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında vatandaşların sağlık sorun ve ihtiyaçlarına yönelik olarak da hizmet veriliyor. Beyaz Masa ekipleri ilçedeki hem merkez hem de kırsal ilçelerde program kapsamında mahalle sakinlerine ulaşarak iğne ve pansuman hizmeti veriyorlar. Başkan İsmail Cankul, “Beyaz Masa ekiplerimiz ile hemşehrilerimizin ihtiyaç duydukları sağlık hizmetlerini kapılarına götürüyoruz. Pandemi sürecinde özellikle 65 yaş üzeri vatandaşlarımız için Beyaz Masa ekiplerimiz özveri ile çalışıyorlar.” dedi.

“İLMEK İLMEK DOKUYORUZ ”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçede sürdürülen çalışmalar ile ilgili olarak, Ekiplerimiz hafta sonu yoğun mesai ile aralıksız çalışmalarına devam ediyor. İlçemizde aynı anda birçok noktada devam eden çalışmalarımızı çoğu zaman yerinde inceliyoruz. Amacımız bir an önce çalışmaları tamamlamak ve hemşehrilerimizin hizmetine sunmak, bunu yaparken de hemşehrilerimizin konforunu ve faydalanabilirliğini düşünüyoruz. Bu yüzden adeta ilmek ilmek dokuyoruz. Yaptığımız her çalışmada ilçemize destek veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a da ayrıca teşekkürlerimi sunmak isterim.”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu