Gündemİlçe Haberleri

‘’KEPSUT BİZE CAN, BİZ KEPSUT’A KUL’’ OLDUK.

Balıkesir Kepsut ilçesinde son 5 yıl içinde gerçekleştirilen yatırımlar ile adından söz ettirirken ilçe de gözle görünür değişikliler oluyor.

CANKUL’DAN MÜJDE

Kepsut Meslek Yüksek Okulu, Kepsut Barajı gibi ciddi projeleri hayata geçiren Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul İlçeye kazandırılacak yeni projelerin müjdesini verdi.

Cankul yaptığı açıklamada ‘’ Kepsut’a hizmet; bilgi, tecrübe, yetenek, halkı tanımak, araziyi tanımak ve en önemlisi kepsut ve kepsutluya duyulan sevda ile olur. Vefalı yurt Kepsut’umuza 2009 yılından bu yana yaptığımız hizmetler, artarak devam ediyor. Şu an ilçemizin her mahallesinde bir çalışma bir hizmet ordusu ilçemizi ihya için çalışıyor. İlçemiz Yenice Mahalle Düzgünyol Caddesinde asfatlama çalışmaları devam ederken, doğalgaz çalışmaları aralıksız sürmekte. Cuma günü itibari ile Beyköy-Yoğunoluk Mahallelerimiz arasındaki yolun asfaltlanmasına başlanacak” dedi.

Cuma günü başlayacak SEDDE BOYU YAŞAM ALANI projesiyle birlikte ilçeye yakışan modern ve Balıkesir’e örnek bir projeye kavuşurken Sedde Boyu yaşam Alanı içinde yapılacak olan Kapalı Halı Saha ile ilçe spor severlerin başka yerlere gitmeden ilçede rahatça aktivitelerini yapabilecekleri modern bir tesisi kazandıracağız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu