Gündemİlçe HaberleriSiyaset

KEPSUT SEÇİMLERİ KONUŞUYOR

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul yaklaşan 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi. Cankul Kepsut’un Işıklar mahallesinde vatandaşlara hitap etti.

AK Parti ilçe teşkilatları ile birlikte yapılan iftar sofrasında Ramazan’ın feyzinden faydalanarak 24 Haziran seçimlerini de halkımızla değerlendirmek istedik denildi. Kepsut AK Parti İlçe Başkanlığı seçim startını Işıklar Mahallesi’nden verdi. Kepsut Ak Parti İlçe Başkanlığı 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarına Işıklar Mahallesinden başladı.

BAŞKAN CANKUL ‘ELZEM SEÇİM’
Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Belediye Başkan Yardımcısı Feyzullah Uygur, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Ak Parti İlçe Kadın Kolları, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları, Meclis Üyeleri, vatandaşlar Işıklar Mahallesi iftarında bir araya geldi. Kepsut Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz “24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarına Işıklar Mahallesinden başlattık. Seçimlerin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

DEVAM DİYORUZ DURMAK YOK!

Başkan İsmail Cankul yaptığı konuşmada “24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarına Işıklar Mahallesinden başladık. Işıklar mahallemizde iftar hayırını birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirelim istedik. Bu gecenin feyzinden faydalanalım hem de birkaç kelam edelim dedik. Bizim niyetimiz halis. Bildiğiniz gibi 24 Haziran seçimleri yaklaşmaya başladı. ‘’Devam’’ diyoruz. ‘’dedi.

BU SEÇİMLER FARKLI

Cankul konuşmasının devamında şunları söyledi: “Devam etmenin sebepleri var. Neden Devam diyoruz? Bu seçimler çok önemli, Bu seçimler başka seçimlere benzemiyor. 2001 yılından beri 14 seçim ve referandum gerçekleştirmişiz. Bunların hepsinden birinci parti olarak çıktık. Bu seçim neden önemli? Tamamen bir sistem değişikliği, yeni bir sistem yani Parlamenter bir sistemden Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçiyoruz. Bu ne demek? Güçlü bir Türkiye’nin temelleri yeniden atılıyor. Parlamenter sistemdeki bu kısır çekişmelere son vereceğiz. “Kepsut Ak Parti ilçe teşkilatından edinilen bilgiye göre Cankul konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İktidarlar tek başına iktidara gelecek. Bundan sonra güçlü iktidar olacak, güçlü parlamento olacak bu sebepten dolayı çok önemli. Bakın ülkemizin etrafı ateş çemberi, Suriye Irak’ta bitmeyen savaş ve gözyaşı, Ortadoğu’da ve özellikle Filistin’de dinmeyen kan, Libya Cezayir, Tunus da yaşananalar… Bu kan ve gözyaşlarının dinmesi için, mazlumların sesi olan bu ülkenin güçlü olması gerekir. Bu sebeple; Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye olması gerekmektedir”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu