Gündemİlçe Haberleri

Kepsut Seraları Ziyaret Ediliyor

Kepsut Seraları Ziyaret Ediliyor

Kepsut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri ilçedeki seralara ziyaretlerde bulunarak çiftçiler ile görüşüyor.

SERALAR ZİYARET EDİLİYOR

Kepsut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri ilçedeki seralara ziyaretlerde bulunarak çiftçiler ile görüşüyor. İlçede kış mevsiminde meyve sebze yetiştirilesi konusunda oldukça önemli olan ve ilçe tarım üretiminin can damarlarından olan seralar Kepsut İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Faruk Öksüz talimatı ile teknik personeller tarafından ziyaret edilerek üretime yönelik bilgi alınıyor.

ÇİFTÇİLER İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Kepsut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelleri bu kapsamda bazı seraları ziyaret ederek çiftçilerden bilgi aldılar. Ürünlerin kontrollerinin sağlandığı ziyaretlerde Çiftçilerle birebir sohbet ederek ürünler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu . Tarımsal üretimin oldukça yoğun olduğu Kepsut için ziyaretlerin önemini vurgulayan İlçe Belediye Başkanı İsmail Cankul’da hem seracılık yapan hem de diğer tarım üreticilerini için 2021 yılının bereketli bir yıl olmasını dilediğini söyledi. Başkan Cankul sera ziyaretlerinin ürün kontrolleri ve çiftçi talepleri hakkında bilgi edinilmesi yönünden de oldukça önemli olduğunu dile getirdi.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu