Gündemİlçe Haberleri

Kepsut Süt Üreticileri Birliği Afet Bölgesi İçin Çalıştı

Kepsut Süt Üreticileri Birliği Afet Bölgesi İçin Çalıştı

 

Kepsut Süt Üreticileri Birliği deprem bölgesi için kolları sıvadı. Depremzedeler için afet bölgesine peynir gönderdiler.

Kepsut Sut Ureticileri Birligi Afet Bolgesi Icin Calisti 3

Kepsut’tan Deprem Bölgesine Peynir Gönderiyorlar

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde hizmet veren Kepsut Süt Üreticileri Birliği deprem bölgesine gönderilmek üzere 101 teke peynir bağışladı. Daha önce Bigadiç Süt Üreticileri Birliği de Balıkesir’den deprem bölgesine peynir bağışlamıştı. Hayırsever süt üreticileri tarafından bağışlanan süt ürünlerinden elden edilen peynirler deprem bölgesine gönderilmeye devam ediyor.

Kepsut Sut Ureticileri Birligi Afet Bolgesi Icin Calisti 2

101 Teneke Bağışladılar

Kepsut Süt Üreticileri Birliği,  ilçenin ve üreticinin kazanç elde etmesine ön ayak oluyor. Şimdi ise depremzedeler için bir araya geldiler. Süt üreticileri, deprem bölgesine gönderilmek üzere 101 teneke peyniri bağışladı. Yapılan bu bağış ile ilgili konuşan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul “Kepsut Süt Üreticileri Birliği ve Kepsut Süt Toplayıcıları topladıkları sütler ile Peynir üreticisi Durmaz peynircilikten 101 teneke peyniri deprem bölgemize gönderilmesi için hazırlayıp yardım toplama merkezimize ulaştırdılar. Depolarımızda toplanan kuru gıdalarımız ile birlikte ivedi olarak bölgeye sevk edeceğiz” dedi.

1 1 1

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu