GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriÖzel HaberlerSpor

KEPSUT’LU İSTER BİZ YAPARIZ

2001 yılında Aktif siyasi hayata başladıktan sonra kısa sürede gönüllere girerek halkın teveccühünü alan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, ilçede halkın isteği doğrultusunda geliştirdiği belediye hizmetlerini ekibi ile birlikte bugünlere getirdi.

GÖNLÜ İLE HALKI DİRİ TUTAN CANKUL

Balıkesir’in Kepsut ilçesi ilçedeki arıtma tesisleri, yeni yapılan eğitim okulu, Kültür Sarayı, Konut Projesi, Yurt Binası İnşaatı, Gençlik Merkezi, sedde boyu yaşam alanı, doğalgaz projesi ile geleceğin Kesput’unu inşa ediyor .Kepsut’ta her gün ayrı bir çalışa gerçekleşirken özellikle ihtiyaç duyulan alanlara ağırlık veren Başkan Cankul ilçenin Gökköy mahallesinde ve Eşeler’de yatak ihtiyacı olan vatandaşların isteği ile beyaz masa ekiplerinin ihtiyaca cevap verdiğini söyledi. Ulaşılamayan uzaklıklara ulaşıldığını ve ihtiyaç var denilen boşlukları doldurmanın görevinin sosyal belediyecilik gereğinden hareketle doldurulduğunu ve bununla da kalmayıp üretilen projelerle aktif tutulduğunu belirtti.

Halkın iççinde olup gönlüne girmek en büyük servet diyen Başkan Cankul Tarlada, sanayide evde işte çalışan emekçimizin alınteri ve elindeki nasır nasıl başımın tacı ise, en uzak köydeki ihtiyarın gencin, çocuğun gözlerindeki o bakıştan yüreğindeki sevgisine kadar, herşey başımızın tacı. Ve bizim bizim sevgimiz, işimiz, özümüz, gönlümüz budur.Halkı başımıza taç ederiz. Milletimizle bir ve beraberiz. Bu bizim yaşam görüşümüz” dedi.

KONFOR’U SAĞLAMAK BİZİM İŞİMİZ YAŞAMAKSA KEPSUTULU’NUN HAKKI

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ilçede huzur, güvenlik ve kent konforunun da önemli olduğunu belirterek “Hemşerilerimin; Huzuru, Güvenliği ve Kent Konforuna önem veriyorum. Vermeliyiz çünkü onlar iyi ise bizde iyiyiz. Mutluyuz huzurlu ve ”dedi.

İlçe tarihinde 9 yıldır dinmeyen ve gittikçe büyüyen sevgi ile hizmet üreten Başkan Cankul ilçede şimdiye kadar sözü bile edilememiş Doğal gaz projesi ve yıllardır birtürlü kazandırılamayan Meslek Yüksek okulu’nu kazandırmaya kadar birçok büyük proje ve hizmete imza attı. Başkan Cankul, önceki gün ilçe Emniyet Amiri Abdül Kadir Alçoban ve Emniyet personeli ile Başkanlık makamında yaptığı toplantı ile ilçenin Hastane önü kavşağı projesinin detaylarını inceledi. Başkan Cankul; “Hizmet yapmak, dev projeler tamamlamak kadar önemli bir konu.Daha da önemlisi,hemşehrilerimizin öneri ve görüşlerini almamız ve bu doğrultuda konu ile ilgili kurumlarımız ile istişare ederek ilçemizin Huzuru, Güvenliği ve Kent konforunuda en yüksek seviyede tutmamızdır”dedi.

Başkan Cankul, bu nedenle yeni yapılacak Hastane önü kavşağının projesini hayata geçirmeden önce detaylarını ilçe Emniyet Amirliğimiz ile görüşerek tamamladık, inşallah en kısa sürede bu projenizide tamamlyıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” İfadelerini kullandı.

ÜRETEN ELLERİN YANINDAYIZ

Geçtiğimiz aylarda S.S mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından Almanya ve Avusturya’dan getirilen 70 baş gebe montofon düveler 14 üreticiye dağıtıldığını hatırlatan Başkan Cankul,” S.S. Mahmudiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin bu tür projelerle ilçemizde hayvan yetiştiricilerine olan desteğini takdirle karşılıyorum. Başarılı projelere imza atarak kooperatifçiliği gerçek anlamda vatandaşlarımızla buluşturan kooperatif Başkanımızı ve üyelerini kutluyorum. Dağıtılan gebe düveler ilçemize, besicilerimize, üreticimize hayırlı olsun’’’ Dedi.Kamil Akyürek’in Özel Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu