GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Kepsut’ta Millet Bahçesi’nin İkinci Etabına Başlandı

Kepsut’ta Millet Bahçesi’nin İkinci Etabına Başlandı

 

Kepsut’ta Millet Bahçesi’nin İkinci Etabına Başlandı. Kepsut İlçesi’nde yapımına başlanılan 100 bin metrekarelik Millet Bahçesi Projesi’nde ikinci etaba geçildi.

İKİNCİ ETABA BAŞLANDI

Kepsut İlçesi’nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Kepsut Belediyesi iş birliği ile yapımına başlanan Millet Bahçesi Projesi için çalışmalara devam ediliyor. Toplamda 100 bin metrekarelik bir alanda tamamlanması beklenen Millet Bahçesi Projesi ilk etabı tamamlandı. Bugün itibari ile resmen ikinci etabına başlanılan Kepsut Millet Bahçesi Projesi’nin bir an önce ilçe sakinlerinin hizmetine açılması bekleniyor.

 

“VEFALI YURDUMUZA HAYIRLI OLSUN”

 

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul süren proje ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Cankul açıklamasında, “Millet Bahçemiz ilçemizde kazandırdığımız bir proje daha. Projeye sağladığı desteklerinden dolayı başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz’a teşekkür ederim. İlçemize toplamda 100 bin metre kare Millet Bahçesi kazandırmış olacağız. Vefalı Yurdumuz Kepsut’umuza hayırlı olsun.” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu