GündemEğitimİlçe Haberleri

KEPSUT’TA ÖĞRENCİLERE BELEDİYE’DEN DESTEK

KEPSUT’TA ÖĞRENCİLERE BELEDİYE’DEN DESTEK

 

Kepsut Belediyesi yüz yüze eğitime başlayan öğrencilere kırtasiye ihtiyaçlarına yönelik destekte bulunuldu.

Yüz yüze eğitimde ikinci aşamaya geçilmesi ile yeni eğitim öğretim yılında okullarında ders başı yapan öğrenciler için Kepsut Belediyesi kırtasiye ihtiyaçlarına yönelik destekte bulundu. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul İlçe’de her yıl yapılmasına özen verilen kırtasiye desteğinin bu yıl da gerçekleştirilmesi ile ilgili açıklamada bulundu.

 

Başkan Cankul, “Desteğe devam edeceğiz ”

Başkan Cankul açıklamasında, “Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından eğitim ve öğretimde önce sağlık politikası ile eğitime pandemi süresince ara verilmesinin ardından bu haftadan itibaren belirli sınıflarla tekrar yüz yüze eğitime başlandı. Bakanlığımızın titizlikle öğrencilerimiz ile ilgilendiği bu dönemde bizde her yıl olduğu gibi desteğimizi eksik etmiyoruz. Okullarına dönen öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladık, karşılamaya da devam edeceğiz. İlçemizdeki öğrencilerin her türlü ihtiyacını imkanlar dahilinde karşılıksız bırakmayacağız” ifadelerinde bulundu.

Kepsut Belediyesi tarafından görevlendirilen ekipler okullarda pandemi kurallarına uygun bir şekilde kırtasiye malzemelerinin dağıtımını gerçekleştirdi. Ekipler öğrencilere derslerinde başarılar dileyerek pandemi tedbirlerine uymaları konusunda da tekrar hatırlatmada bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu