Eğitimİlçe Haberleri

Kepsut’ta Oyun Sınıfı Açıldı

Kepsut Belediyesi, 2024 yılı faaliyetleri kapsamında ilçedeki eğitim alanında önemli bir adım attı. Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine yönelik olarak yeni bir oyun sınıfı oluşturuldu.

Kepsut’ta Oyun Sınıfı Açıldı

Kepsutta Oyun Sinifi Acildi 1
Kepsut’Ta Oyun Sınıfı Açıldı

“Gelişimine büyük katkı sağlayacak”

Kepsut Kaymakamı Harun Arslanargun ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, oyun sınıfını inceleyerek öğrencilerin geleceğe daha donanımlı adımlarla ilerlemelerine katkı sağlayacak bu tür girişimlerin önemine vurgu yaptılar. Kaymakam Arslanargun, “Eğitim, toplumun geleceği için son derece önemlidir ve çocuklarımızın bu süreçte en iyi imkanlara sahip olmaları gerekmektedir. Bu oyun sınıfı, çocuklarımızın eğlenirken öğrenmelerini sağlayacak ve onların gelişimine büyük katkı sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.

Kepsutta Oyun Sinifi Acildi 2

“Çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ise, “Çocuklarımızın eğitim hayatlarında yanlarında olmak ve onların geleceğe hazırlanmalarına katkı sağlamak bizim için son derece önemlidir. Bu oyun sınıfı, çocuklarımızın keyifli vakit geçirmelerini sağlarken aynı zamanda öğrenmelerine de destek olacak. İlerleyen dönemlerde de benzer projelerle çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Haber: Bülten

Başkan Cankul Belediye Çalışanlarıyla Bayramlaştı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu