GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül ile görüştü

Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül ile görüştü.

Kılıçdaroğlu, 10.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir görüşme yaptı. CHP Lideri , Ahmet Necdet Sezer’in ardından Abdullah Gül ile de seçim öncesi görüşme sağlamış oldu.

CHP Lideri  Kemal Kılıçdaroğlu Gül ile görüştü. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, siyasi partilerden sonra eski cumhurbaşkanlarını da ziyaret etti. Önceki gün Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret eden Kılıçdaroğlu, dünde Abdullah Gül ile buluştu. Görüşme 1 saat sürdü. Ardından Gül’ün basın ofisinden görüşmeye ilişkin açıklama geldi. Görüşmeye ilişkin “11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 13. cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüş ve kendisine başarılar dilemiştir” ifadeleri açıklamada yer aldı.

Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül ile görüştü

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretlerini sürdürüyor. Kılıçdaroğlu bugüne dek Milli Yol Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, HDP ve Memleket Partisi ile görüştü. Şimdi ise Kılıçdaroğlu, eski cumhurbaşkanlarını da ziyaret ediyor.

Geçtiğimiz Gün Sezer’i Ziyaret Etmişti

CHP Lideri, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer‘i Ankara’daki evinde ziyaret etti. Sezer’in Gölbaşı’ndaki konutunda gerçekleşen görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu’nu aracına kadar uğurladı. Burada basın soru sordu ve dedi ki ;”Kılıçdaroğlu’nun adaylığını destekliyor musunuz?”Bu soruya yanıt”Evet” oldu. Ahmet Necdet Sezer, Kılıçdaroğlu için başarı dileğinde bulundu.

Abdullah Gül’ü de Ziyaret Etti

Kılıçdaroğlu, Sezer’in ardından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül‘e de bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu görüşme Gül’ün Sarıyer’deki ofisinde gerçekleşti. Görüşme saat 15.00’da başladı e yaklaşık 1 saat sürdü.

 

gazetemerhaba.com

Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu