GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Kılıçdaroğlu: “Cumhur İttifakının Ortağına da Yol Açıyoruz  İnşallah Yaparlar  Vekiller ’de Not Alsın”

Kılıçdaroğlu: “Cumhur İttifakının Ortağına da Yol Açıyoruz  İnşallah Yaparlar  Vekiller ’de Not Alsın”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli’nin “CHP’nin gizli gündemini ifşa etmek amacıyla arkadaşlarımızı Anadolu’ya gönderiyorum” ifadelerine yanıt verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, “Memnun oluruz, inşallah yaparlar. Belki oradaki insanların ne durumda olduğunu görebilirler. Bir pazara, ayakkabı tamircisine gitsinler, Bu CHP ne yapıyor kardeşim diye sorsunlar. Gerçekten CHP ile gurur duyuyorum. Demek ki Cumhur İttifakı’nın ortağına da yol gösteriyoruz.” dedi.

“Gir Milletin Arsına Gör Gerçeği”

Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin şunları söyledi: “Bugün sayın Bahçeli CHP ne yapıyor diye Anadolu’ya milletvekillerini göndereceğim demiş. Memnun oldum. Bir pazara, ayakkabı tamircisine gitsinler, CHP ne yapıyor diye sorsunlar. Gerçekten CHP ile gurur duyuyorum. Demek ki Cumhur İttifakı’nın ortağına da yol gösteriyoruz. Gir milletin arasına ve gerçekleri gör diyoruz. İnşallah yaparlar. Belki oradaki insanların ne durumda olduğunu görebilirler. İnşallah yaparlar. Herkesin durumu iyi. Rakamları unutmayın milletvekili arkadaşlarımda not alsınlar gittikleri her yerde telaffuz etsinler. Bu rakamlar benim değil, devletin resmi rakamları. Temmuz 2021 rakamları 7 milyon 578 bin 123 kişi asgari ücretin üçte biri kadar gelir elde ediyor. Geliri çok düşük olduğu için yani aylık bin 192 lira gelir elde ettiği için bunların sosyal güvenlik primini devlet ödüyor.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu