GündemSiyasetTeknolojiTürkiye Gündemi

Kılıçdaroğlu’na Bakan Varank’tan TOGG tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Togg ile ilgili katıldığı programda yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

 

Togg 1 1

‘’Kılıçdaroğlu Çıkıp…Diyebiliyor’’

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Kılıçdaroğlu çıkıp, ‘Biz zaten Türkiye’nin otomobil projesiyle ilgili kötü bir şey söylemedik’ diyebiliyor. Vatandaşı aldatarak siyaset netice alabileceklerine inanıyorlar” dedi.

 

Bakan Mustafa Varank, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programda Togg ile ilgili yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

 

Mustafa Varank

‘’Neler Söylediğini Hatırlıyoruz’’

Programda yöneltilen Togg ile ilgili soruyu Kılıçdaroğlu’nun ‘Biz hiçbir zaman Türkiye’nin otomobil projesine karşı çıkmadık ki’ diye cevapladığını hatırlatan Bakan Varank, “Senin ve milletvekillerinin Togg ile ilgili neler söylediğini biz hatırlıyoruz.

 

Kılıçdaroğlu’na Bakan Varank’tan Togg Tepkisi
‘’Kötü Bir Şey Söylemedik’’

‘Yerli otomobil yapamazsınız. İş adamları, bakanlar, cumhurbaşkanı bir araya gelip otomobil üretiyordunuz. Ne oldu’ diye kürsülerden bağırdığınızı biz hatırlamıyor muyuz? Bunlar sanki hiç yaşanmamış gibi, çıkıp kameraların karşısına ‘biz zaten Türkiye’nin otomobil projesiyle ilgili kötü bir şey söylemedik’ diyor.

  • İşte, vatandaşı aldatarak siyaset netice alabileceklerine inanıyorlar. Vatandaşımız kim doğruyu söyler, kim samimi, kim değil. Bunu en iyi seçmendir. 21 yıldır olduğu gibi, 28 Mayıs’ta da milletimiz takdirini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacaktır. Bizde yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu