GündemSiyaset

Kılıçdaroğlu’ndan Balıkesir Açıklaması

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili Balıkesir için önemli açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu’ndan Balıkesir Açıklaması

Chpli Kilicdaroglundan Itiraf 1
Kılıçdaroğlu’Ndan Balıkesir Açıklaması

“Balıkesir CHP’ye eklenecek”

Halk TV yazarı Fikret Bila’ya konuşan Kılıçdaroğlu, CHP’nin mevcut 11 büyükşehir belediyesine Balıkesir gibi önemli büyükşehirinde ekleneceğine olan inancını dile getirdi. Kılıçdaroğlu, parti içi çatışma ve CHP’nin seçim kaybı iddialarını kesin bir dille reddetti. İddialara net bir şekilde cevap vererek, “Bunlar iktidar kaynaklı asparagas haberler. Hepsi uydurma haberler,” dedi. Kılıçdaroğlu, bu tür haberlerin, parti içinde bir çatışma varmış gibi bir hava yaratmak için iktidar tarafından yayıldığını öne sürdü.

“Türkiye’nin kurtuluşu CHP ile mümkün”

Yerel seçimlerde CHP’nin stratejisi hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, iktidarın demokrasi ve ekonomi yönetimindeki başarısızlıklarını eleştirerek, Türkiye’nin kurtuluşunun ancak CHP ile mümkün olabileceğini vurguladı. CHP yönetimindeki belediyelerin sosyal belediyecilik anlayışıyla önemli hizmetler sunduğunu, pandemi ve deprem gibi felaketlerde hükümetten daha etkili çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Haber: Bülten

Yücel Yılmaz: 100 projeyle çıktık, 1000 proje yaptık

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu