GündemÇocukçaEğitim

KİTAP SAYFALARINDA YOLCULUK

Sevgili çocuklar bugün ‘’ÇOCUKÇA’’ sayfamızda Edip Gürcün İlkokulu 3-A sınıfı var. Kitap okumayı çok seven minikler, okuma sevgilerini sizlerle paylaştılar.

Her şeyden uzaklaşıp kitap sayfalarında yolculuğa çıkmaya bayılırız. Birbirinden eğlenceli maceralar bizleri beklerken, hayal dünyamızda yolculuğa çıkarız. Kitap arasında bu hikayeleri okuyan minikler, eğlenceli maceralarını bizlerle paylaştılar. Öğrencilerin bu eğlenceli yolculuğuna eşlik etmeye hazır mısınız?

Duru Osmanoğlu: Ben Panda Pundi kitabını hiç unutamamıştım. Çok güzel ve eğlenceli bir kitaptı. Herkese bol bol kitap okumalarını tavsiye ederim. Kitap okumak çok güzel ve çok eğlenceli.

Havva Nur Göl: Benim en sevdiğim kitap Kanguru Hopdik. Kitap okumak bize pek çok meziyet kazandırıyor. Hem eğlenceli maceralara yol alıyoruz hem de zamanımızı kitap okuyarak değerlendiriyoruz.

Alihan Demir: Kitap okumak bize güzel bir okuma ve yazma yeteneği kazandırır. Maceradan maceraya koşarız. Bin Günlük Macera kitabını okudum ve hiç unutamadım.

Umut Erkul: Ben kitap okumayı çok seviyorum. Futbol ile ilgili kitaplar benim dikkatimi çekiyor. Bunun yanı sıra kitap okumanın yararları da saymakla bitmez. Pek çok macera ve bilmediğimiz bilgiye ulaşabiliriz.
Sultan Erkan: Benim en sevdiğim kitap genellikle masallar. Kitap okumayı çok seviyorum. Herkes bol bol kitap okumalı.

Dilara Gündüz: Ben kitap okumayı çok seviyorum. En sevdiğim kitap küçük canavarlar. Kitap okumak bize daha çok bilgi öğrenmemizi sağlıyor ve insanlar kitaplardan ders çıkarıyor.

Doruk Efe: Benim en sevdiğim kitap Küçük Prens. Çok eğlenceli ve faydalı bir kitaptı. Küçük Prens’i okurken çok şey öğrendim. Birbirinden faydalı bilgiler vardı.

Kaan Gül: Ben Oyuncak Ülkesi kitabını çok sevdim. Çok güzel bilgiler öğrenirken zamanımı da faydalı bir aktivite ile geçirdim. Kitap okumayı çok seviyorum. Herkese de tavsiye ederim.

Yiğit Meriç: Ben kitap okumayı çok seviyorum. Herkese kitap okumayı tavsiye ederim.

Hasan Galptekin: Kitap okumak çok güzel ve çok faydalı. Kitap okuyarak kendimizi geliştirebiliriz.

Emre Bayram: Ben kitap okumayı çok seviyorum. Kimsesiz adam kitabını okumuştum ve çok güzeldi. Ben tüm arkadaşlarıma kitap okumalarını öneriyorum. Kitap okuyarak çok başarılı oluruz. 3-A sınıfı Öğretmeni Bahar Yazar, öğrencilerinin kitap okumayı sevmesinden mutluluk duyduğunu belirtirken, ailelerin de çocuklarını okumaya teşvik etmeleri gerektiğini belirtti.

Esra Sağlam: Ben kitap okumayı çok seviyorum. En sevdiğim kitap Otobüs Tostos’tu. O kitabı okuduğumda çok mutlu olmuştum.

Haldun Özer: Ben kitap okumayı çok seviyorum. Kitap okumak bize çok şey kazandırır. Öncelikle iyi insanlar oluruz. Bilgi sahibi oluruz. Kitap okudukça gelişiriz. En çok sevdiğim kitap ‘’Saftirik’’ hiç unutamadığım kitap da ‘’Fareli Köyün Kavalcısı’’ oldu. Ben tüm arkadaşlarıma kitap okumalarını tavsiye ediyorum.

Nisa Güzel: Ben kitap okumayı çok seviyorum. Kitap okursak okumamız da hızla gelişir.

Efe Yiğitoğlu: Ben kitap okumayı çok seviyorum. En unutamadığım kitap ‘’Şu Çılgın Türkler’’. Kitap okudukça kendimi geliştiriyorum.
İlayda Saçın: Benim en sevdiğim kitap ‘’Mavi Kedi.’’ Kitap okumayı çok seviyorum.

Hale Muhammed: Ben Suriye’den geldim. Türkiye’yi de çok sevdim. Kitap okumak çok güzel bir şey. En sevdiğim kitap ‘’Parmak Kız’’ unutamadığım kitap ise ‘’Devler Ülkesi’’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu