Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Kız Arkadaşını Silahla Yaraladığı İddia Edilen Sanığın Yargılanmasına Başlandı

Kız Arkadaşını Silahla Yaraladığı İddia Edilen Sanığın Yargılanmasına Başladılar

Balıkesir’in Edremit ilçesinde kız arkadaşını silahla yaraladığı iddia edilen sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması yaptılar.

Burhaniye 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu Serdar G, cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldılar. Mahkeme salonunda ise olayda yaralanan Zeliha A. ile taraf avukatları hazır bulundular.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle salona izleyici alınmadı. Mahkeme heyeti, ayrıca sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı ertelediler.

Adliye çıkışında gazetecilere açıklama yapan Zeliha A’nın avukatı Ahmet Onaran, elde edilen bilgi ve beyanlara göre sanığın eylemi tasarlayarak yaptığını öne sürdü. Sanık avukatı Oğuzhan Kaçıcı ise müvekkilinin öldürme kastıyla hareket etmediğini iddia ettiler.

Edremit’te bir evde geçen yıl ekim ayında, tartışma sırasında erkek arkadaşı Serdar G. tarafından ayrıca ensesinden silahla vurulduğu iddia edilen Zeliha A. yaralanmışlardı. Olay sonrasında tutuklanan Serdar G. hakkında “kasten yaralama” suçundan dava açılmışlardı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu