MagazinGündem

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’inden Tesettür Açıklaması

Show TV'nin her Cuma akşamı ekrana gelen sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Görkem karakterine hayat veren Özge Özacar, tesettürlü bir rolü canlandırmanın inceliklerini ve oyunculuğa bakış açısını açıkladı.

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’inden Tesettür Açıklaması

Kizilcik Serbetinin Gorkeminden Tesettur Aciklamasi 1
Kızılcık Şerbeti’Nin Görkem’Inden Tesettür Açıklaması

“Kostüm değil karakter odaklı yaklaşıyorum”

Diziye Kısmet dizisindeki başarılı performansının ardından katılan ve dikkatleri üzerine çeken Özge Özacar, tesettürlü bir karakteri canlandırmanın sosyal hayatında farklı bir duruş sergileyen bir oyuncu için zorlayıcı olup olmadığı sorusuna yanıt verdi. 28 yaşındaki oyuncu, kostüm bazlı değil karakter odaklı bir yaklaşım benimsediğini belirterek, “O karakterin kıyafeti neyi gerektiriyorsa onu giyiyorum. Şey gibi düşün açık bir hanımefendiyi oynadığımda ‘Açık bir hanımefendiyi olmak nasıl diye sorar mısınız?’ şeklinde yanıt verdi.

Kizilcik Serbetinin Gorkeminden Tesettur Aciklamasi 2

“Aksesuar kısımları işin başka bir tarafı”

Özge Özacar, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Çok açıkçası orada kostüm bazlı bakmıyorum. ‘O karakteri nasıl daha doğru verebilirim’ kısmındayım. Çünkü hani açık bir hanımefendi de olsam kapalı bir hanımefendi de olsam o karakterin giydiği kıyafeti bir seçimdir. Benim meramım hikayede neyi anlatmak ister, sıkıştığı yer neresi? Yapaya kaymadan gerçekçi bir yerden bunu anlatmak… Bu yüzden ben karakterin esas dibine inmek benim için daha kıymetli oluyor. Aksesuar kısımları işin başka bir tarafı…”

Kizilcik Serbetinin Gorkeminden Tesettur Aciklamasi 3

Haber: Bülten

Kızılcık Şerbeti’nde Son Bölüm

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu