GündemEğitim

Konakbay Eğitim Bir Sen’e Aday

Konakbay Eğitim Bir Sen’e Aday

 

Eğitim-Bir-Sen’de şube olağan genel kurul süreci başladı. Genel Yönetim Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda 1 Eylül 2022 tarihinde başlayacak seçim süreci, 15-31 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek şube olağan genel kurulları ve genel kurul delege seçimleriyle devam edecek.

 

SEÇİM SÜRECİ BAŞLADI

Eğitim-Bir-Sen’in Türkiye geneli seçim takvimi şu şekilde işleyecek:-1-3 Eylül 2022 tarihleri arasında şube delege seçim duyuruları yapılacak.-6-13 Eylül 2022 tarihleri arasında şube delege adaylığı başvuruları alınacak.-25 Eylül-2 Ekim 2022 tarihleri arasında şube delege seçimi yapılacak. Şube olağan genel kurulları ve sendika (üst kurul) genel kurul delege seçimleri, 15-31 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.12-27 Kasım 2022 tarihleri arasında temsilcilik seçimleri yapılacak.

KONAKBAY “DAHA ETKİN BİR SENDİKA İÇİN DEĞİŞİM ŞART”DEDİ.

Eğitimci Ramazan Konakbay Eğitim Bir Sen Balıkesir şube başkanlığı adaylığını açıkladı. Konakbay açıklamasında, “Üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum sendikam Eğitim Bir Sen’in Balıkesir 1 nolu Şube Başkanlığına adayım. Almış olduğum bu kararın sendikamız, Balıkesir’imiz ve eğitim camiamız için  hayırlara vesile olmasını temenni eder, destek ve dualarınızı beklerim”dedi.Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu