GündemEğitim

Kongre 10 Eylül’e Kadar Devam Edecek

Kongre 10 Eylül’e Kadar Devam Edecek

 

Balıkesir İl Tarım Ve Orman Müdürü Erkan Alkan 2. Uluslararası, 7. Ulusal Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Kongresine katıldı.

 

Fchfactwaagah4J

 

BİRÇOK KONU ELE ALINDI

Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi ev sahipliğinde, 07-10 Eylül 2022 tarihlerinde Balıkesir Burhaniye BUBYO Uygulama Otelinde gerçekleşiyor. Burhaniye’de gerçekleşen kongre Balıkesir Üniversitesi, Veteriner Fakültesi ile Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği tarafından düzenlendi. Yurt dışı ve yurt içinden birçok katılımcının katıldığı kongrede birçok konu ele alındı.

‘’BİLİM İNSANLARI VE PANELİSTLER YER ALIYOR’’

Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. İzzet Karahan, Geleneksel olarak 3 yılda 1 yapılan kongre ile ilgili , ‘’Kongremizde Farmakoloji ve Toksikoloji alanında hem ulusal hem de uluslararası düzeyde  çalışan bilim insanları ve panelistler yer alıyor. Ayrıca bilimsel etkinliklerin yanı sıra sektör firmalarına da kendilerini tanıtma fırsatı veriliyor’’dedi.

Onursal başkanlıklarını Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ile Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Ender Yarsan’ın yaptığı, ve Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. İzzet Karahan’ın desteklediği kongre gerçekleşti.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu