Gündemİlçe Haberleri

Korhan Berzeg’in İzini Kadavra Köpekleri Arıyor

Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi'nde kayıp olduğu düşünülen ünlü ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu iddia edilen kemik parçalarının bulunmasıyla birlikte, bölgede yürütülen araştırmalar devam ediyor.

Korhan Berzeg’in İzini Kadavra Köpekleri Arıyor

Korhan Berzegin Izini Kadavra Kopekleri Ariyor 2
Korhan Berzeg’In İzini Kadavra Köpekleri Arıyor

Kadavra Köpekleri Detaylı Arama Yapıyor

Korhan Berzeg’e ait olabileceği değerlendirilen kemik parçalarının bulunduğu Armutlu Mahallesi’nde, ekiplerin çalışmaları yoğunlaştı. Fındıklıderesi mevkii ile Turplu ve Gelgeç Mahallesi’nde arama faaliyetlerine devam eden ekipler, Berzeg’e ait olabilecek diğer izleri bulabilmek için çaba harcıyor. Bu kapsamda, kadavra köpekleriyle birlikte ormanlık alanlar da detaylı bir şekilde taranıyor.

Korhan Berzegin Izini Kadavra Kopekleri Ariyor 1

DNA Testi Bekleniyor

Çalışmaların sonuçlarına göre, Korhan Berzeg’e ait olduğu düşünülen kıyafet parçaları da bulundu. Detaylı inceleme için kemik parçaları ve diğer materyallerin, İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü’ne gönderildiği belirtildi. Dere yatağında bulunan kemiklerin incelenmesi için Nisa Berzeg’in Türkiye’ye gelerek DNA örnekleri verdiği ifade edildi. Berzeg’in diğer kızı Sibel Berzeg’in ise Amerika’da yaşadığı ve olayı öğrenir öğrenmez Türkiye’ye dönüş için yola çıktığı öğrenildi.

Korhan Berzegin Izini Kadavra Kopekleri Ariyor 3

Haber: İHA

Son Dakika! Korhan Berzeg İçin Yeni İzler Aranıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu