Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Korkunç Kazada Ölenler İçin Savcı DNA Örneği İstedi

Korkunç Kazada Ölenler İçin Savcı DNA Örneği İstedi

 

İzmir-Aydın Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazası ile ilgili inceleme sürüyor. Savcı, alev alarak yanan otomobilde hayatını kaybeden 4 kişi için DNA örneği istedi.

 

12 Kaza 1

 

Korkunç kaza, geçtiğimiz günlerde İzmir-Aydın Otoyolu’nda bulunan 75. Yıl Selattin Tüneli’nde meydana gelmişti. Emre Söylemez yönetimindeki 10 CEK 93 plakalı LPG’li otomobile, Murat Aslan idaresindeki 35 AE 2020 plakalı kamyon arkadan çarpmıştı. Çarpışmanın ardından ise otomobil alev alarak yanmaya başlarken, otomobilde bulunan 4 kişi yanarak hayatını kaybetmişti.

 

Kaza sonrası yetkililer ilk incelemelerde yaşamını yitirenlerin Hüseyin Söylemez (53), eşi Fatma Söylemez (47), kızları Minel Söylemez (21) ve yakınları Emir Gezici (10) olduğunu belirlemişti.  Ancak, son gelişmelere göre incelemeyi yapan savcının, cesetlerin yanmış olmasından dolayı ayrıca, DNA örneği istediği ifade ediliyor. Ayrıca, incelemenin, cenazeler ve yakınlarından örnek alındıktan sonra işlemlerin tamamlanacağı ve cenazelerin ailelerine teslim edileceği belirtiliyor.

Balikesirli Aile Aydina Giderken Kaza Gecirdi 4 Olu 2 Yarali Ilisik

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu