Gündemİlçe Haberleri

KORNİŞON SALATALIĞIN MERKEZİNİ SULAYAN GÖLETLER TEMİZLENDİ

Sındırgı İlçesi Yüreğil Mahallesi’nde üretim alanlarının sulamasını gerçekleştirecek olan yeni gölet çalışmaları ve mevcut sulama göletlerinde temizleme çalışmalarına başlandı.

 

Kornişon salatalık üretiminde Türkiye’nin önemli merkezlerinden olan Sındırgı İlçesi Yüreğil Mahallesi’nde üretim alanlarının sulamasını gerçekleştirecek olan yeni gölet çalışmaları ve mevcut sulama göletlerinde temizleme çalışmalarına başlandı.

 

ÜRETİCİ SAĞLIKLA FAYDALANSIN

 

Turşu yapımında kullanılan ve ülkede en yoğun üretim alanlarından olan Sındırgı İlçesi Yüreğil Mahallesi’nde üretim alanlarının sağlıklı bir şekilde sulanabilmesi adına gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak ilçe Belediye Başkanı Ekrem Yavaş açıklamada bulundu. Başkan Yavaş açıklamasında “Yapılan yeni göletimizde de var olan göletlerimizde de temizleme çalışmaları ekiplerimiz tarafından sürdürülüyor. Kornişon salatalık üretiminde oldukça önemli olana bölgemizde üreticilerimizin en sağlıklı şekilde sulama imkanlarından faydalanması adına çalışmalarımız devam edecek İlçemize hayırlı olsun. Çalışmalarda görev alan personellerimize de kolaylıklar diliyorum. ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu