Köybaşı: "Köylü Saygınlığını Geri Kazanacak!"
CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Yeşilyurt köyünde düzenlenen Aşure gününe katılarak, köylülerin sorunlarını dinledi ve CHP iktidarında köylülerin hak ettikleri saygınlığı geri kazanacaklarını vurguladı

Köybaşı: “Köylü Saygınlığını Geri Kazanacak!”
CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Yeşilyurt köyünde düzenlenen Aşure gününe katılarak, köylülerin sorunlarını dinledi ve CHP iktidarında köylülerin hak ettikleri saygınlığı geri kazanacaklarını vurguladı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, yoğun saha çalışmalarına devam ediyor. Hafta içi ilçe ziyaretleriyle parti çalışmalarını sürdüren Köybaşı, hafta sonlarını da köy ziyaretlerine ayırarak Balıkesir’i karış karış geziyor. Bu hafta sonu Yeşilyurt köyünde düzenlenen Aşure gününe katılan Köybaşı, köy halkıyla bir araya geldi.
Aşure gününün birlik ve paylaşma kültürünün bir simgesi olduğunu belirten Köybaşı, “Yeşilyurt köyünde, bu anlamlı günde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Köy halkıyla sohbet eden Köybaşı, “Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, köylü milletin efendisidir. CHP iktidarında, köylümüz hak ettiği saygınlığı ve üretim için gereken desteği alacaktır. Çiftçilerimizin emeğini korumak, üretim süreçlerini desteklemek en büyük önceliğimizdir” ifadelerini kullandı.
Köybaşı, mevcut iktidarın tarım politikalarını eleştirerek, “Balıkesir, AKP öncesinde Türkiye’yi doyuran bir kentti. Şimdi ise kendi kendini doyuramaz hale geldi. CHP olarak çiftçilerimizin her zaman yanında olacağız ve onların haklarını savunacağız” dedi. Köybaşı, ziyaretlerinin devamında domates üreticileriyle bir araya geleceğini de duyurdu.
Vekil Sarı: ‘Katliam Yasası Canilere Cesaret Verdi!’
Bülten