GündemDünyadan HaberlerEğitimİlçe Haberleri

Köyde Bilim Fuarı

Köyde Bilim Fuarı

Balıkesir’in Havran ilçesi kırsal kesiminde bulunan Kobaklar köyünde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlenen törenle açtılar.

2020 yılında yapılması gereken ancak salgın hastalık nedeniyle tüm ülkede olduğu gibi ertelenerek bu yıl gerçekleşen Bilim Fuarı, açılış kurdelesinin kesilmesiyle başlayıp projelerin sergilenmesi ile devam etti. Kobaklar Ortaokulunda ikinci defa yapılan fuara, Havran Kaymakamı Enver Özderin, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Kılıç, İlçe Millî Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Kuru, Havran Mal Müdürü İrfan Tercan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Yeşiltaş, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Bilim fuarında, 48 öğrenci 5 danışman öğretmen eşliğinde farklı dallarda toplam 20 ayrı projeyle sunumlarını gerçekleştirdi. Ziyaretçiler proje stantlarını tek tek gezerek öğrencilerden projelerini dinlediler.

Kobaklar Ortaokulu’nda Tübitak 4006 Bilim Fuarının hazırlanmasında emek veren okul yöneticilerini, öğretmenleri ve öğrencileri kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Kaymakam Özderin ve beraberindekiler Kobaklar Ortaokulu’nda Tübitak 4006 Bilim Fuarı sonrasında anasınıfı öğrencileriyle bir araya geldi, Okul Müdürü Hüseyin Özdemir’den öğrencilerin ve sınıfın durumu hakkında bilgi alıp öğrencilerle sohbet edildi ve sağlıklı günler dileyerek okuldan ayrıldılar.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu