Gündemİlçe HaberleriSiyaset

“KÖYLÜNÜN SORUNUNU EN İYİ BEN BİLİRİM”

CHP ve İYİ PARTİ’nin  işbirliği ile Balıkesir Büyük şehir Belediye Adayı gösterilen İsmail Ok, doğup büyüdüğü Kepsut Hotaşlar köyünü ziyaret edip ailesinin ve köylülerinin hayır duasını aldı. İyi Parti İl Başkanı Nedim Tuna ve Karesi,Altıeylül İlçe başkanlarinin da katıldığı programda Cuma namazı sondası pilav ayran hayrı yapılıp dua okundu. Büyük bir sevgi ve ilgi ile karşılaşan İsmail Ok hemşehrilerine konuşmasında teşekkür etti.

Konuşmasına devam eden Ok “Bugün baba ocağındayım. Güne anamın ve bereketli topraklarında alın teri ile rızkını temin eden  Kepsut Hotaşlarlı köylülerimin hayır duasını alarak başladım. Hotaşlar Köyü’nün bir evladı olarak beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan, hep destekleyen hemşehrilerime teşekkür ederim. Hep birlikte Balıkesirimiz’in ve ülkemizin geleceği için daha çok çalışacağız. Size söz; Balıkesir’e bahar gelecek, güneş doğacak.” dedi.

Köylü Olmaktan Hep Gurur Duydum

 

İsmail Ok annesinin de yaşadığı hotaşlar köyündeki evlerini ziyaret etti. Annesinin elini öpüp helallik alan İsmail Ok köylü olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Ok;

10 yıldır aktif siyasetin içerisindeyim. Gerek belediye başkanlığın döneminde gerek parlamentoda görev yaparken köylü çocuğu olduğumu ifade etmekten hiç çekinmedim. Bilakis bundan her zaman gurur duydum. Çiftçilik yapan bir ailenin evladıyım, çocukluğum ve öğrenim gördüğüm dönem tatil zamanlarında aileme yardım ederek geçimini sağlamış biriyim. Bu nedenle Cumhuriyete ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ e karşı kendimi borçlu hissediyorum. Cumhuriyet ve Atatürk’ün devrimleri bu ülkenin köylü çocuklarına da siyaset yapma, milleti ve devleti temsil etme hakkı tanıdı.” dedi.

Köylünün Sorunlarını En İyi Ben Bilirim

 

Köylünün ve çiftçinin sorunlarını en iyi kendisinin bileceğini ifade eden Ok “Köylünün halinden ancak bir köylü anlar. Yaşadıkları sorunları ve çözüm yollarını iyi biliyorum. Bu nedenle görev başına geldiğimizde çiftçimizin önüme örülen duvarları yıkacağız. Onların üretimini destekleyen, hiçbir tüccarın tuzağına onları düşürmeyecek projelerimiz var. Köylünün teminatı Balıkesir Büyük şehir Belediyesi ve İsmail Ok olacak. Kuracağımız tesislerde süt ve et entegre tesisleri ile hem çiftçinin mali para edecek hemde halkımız sağlıklı ve ucuz gıda temin etmiş olacak” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu