GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Kültür Ve Sanatın Merkezi Altıeylül

Kültür Ve Sanatın Merkezi Altıeylül

Altıeylül Belediyesi Hasan Can Kültür Merkezi’nde ülkenin dört bir yanından gelen ve akademisyenlerden oluşan 40 kişilik “Nef Akademik Oda Orkestrası” Balıkesir’deydi.

NEF AKADEMİK ODA ORKESTRASI ALTIEYLÜL’DE SAHNE ALDI

Vatandaşların heyecanla beklediği bir diğer etkinlik de akademisyenlerden oluşan 40 kişilik “Nef Akademik Oda Orkestrası” konseriydi. Hasan Can Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere gösterilen ilgi beklenenden yüksek olurken Altıeylül sakinleri de çalınan tüm eserlere eşlik ederek güzel bir akşam yaşadılar.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “Bu akşam Hasan Can Kültür Merkezi’mizde ağırladığımız hocalarımız bizlere enfes bir müzik ziyafeti yaşattı. Hocalarımızın icra ettikleri eserler ile ruhumuz diyar diyar gezerken kimi zaman hüzünlendik kimi zaman da içimizde bahar çiçekleri açtı. Bizlere böyle güzel duyguları yaşatan Nef Akademik Oda Orkestrası’nın değerli üyelerine tek tek şükranlarımızı sunmayı bir borç biliriz. Bu güzel organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı da gurur duyduğumuzu ayrıca belirtmek isterim. Bu akşam bizleri yalnız bırakmayarak misafirimiz olan değerli Balıkesirlilere de en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu