Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Kurallara Uymayan Sürücülere Ceza Kesildi

Kurallara Uymayan Sürücülere Ceza Kestiler

Balıkesir Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleriyle asayiş ekiplerinin birlikte çalışmaları sonucunda gerçekleştirilen motosiklet sürücülerine karşı yapılan denetimlerde kurallara uymayanlara cezai işlemler uyguladılar.

Balıkesir’in Altıeylül ilçesi Çardaklı mevkiinde yapılan motosiklet denetimlerinde polis ekipleri, motosiklet sürücülerine trafik kuralları hakkında uyarılarda bulundular, belgesiz, plakasız ve kurallara uymayan motosiklet sürücülerine de cezai işlem uyguladılar. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile asayiş ekiplerinin birlikte gerçekleştirdiği denetimlerde çok sayıda motosiklet kullanıcısına kask ve kural ihlallerinden cezai işlem uygulanırken eksikleri giderilemeyen motosikletler trafikten men ettiler.

Yaz aylarının gelmesi havaların ısınmasıyla birlikte motosiklet kullanımın artmasına bağlı olarak motosikletli trafik kazalarının çoğalması sonrası trafik güvenliğini sağlamaya yönelik tedbir ve denetimlerin artacağı açıkladılar. Polis ekiplerinin bir saatlik denetimi sonrasında 54 adet motosiklet ve elektrikli motosiklet denetlediler. Denetimler sonucunda 4 araç trafikten men edilirken, kask takmayan, ehliyeti bulunmayan ve tescil süresi geçen motor sahiplerine ise toplam bin 264 TL para cezası kestiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu