GündemÇocukçaEğitimSpor

KURSLARDA SPOR SAATİ

Sevgili çocuklar bugün ‘Çocukça ve Gençik’ sayfamızda Yunus Emre Ortaokulu’nun birbirinden sportif öğrencileri konuğumuz oldu. Okullarında açılan spor kurslarına katılım sağladıklarını söyleyen öğrenciler, herkesin en az bir spor dalıyla uğraşması gerektiğini de belirttiler.

Hepimiz hayatımızın belli alanlarında sporla uğraşmışızdır. Voleybol, basketbol, atletizm, futbol gibi birbirinden güzel spor dalları arasında ilgimizi en çok çeken branşta faaliyet gösteririz. Spor yapmak sağlığımıza yarar sağlayacağı gibi derslerimizde de başarılı olmamızın en önemli sebeplerindendir. Bunun bilincinde olan Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri de okullarında açılan spor kurslarına katılım gösteriyorlar. Birbirinden farklı branşlarda yapılan kurslara giden öğrencilerle eğlenceli bir sohbete hazır mısınız?

Burak Duman: Ben 6-A sınıfı öğrencisiyim. Okulumuzda açılan spor kurslarına gidiyorum. Kurslarda sporun neden yararlı olduğunu görüyoruz. Bize sağladığı faydaları daha iyi anlıyoruz. Spor yapmak bizi daha sağlıklı yapar. Hastalıklara karşı daha dirençli olmamızı sağlar. Zamanımızı verimli ve daha faydalı kullanabiliriz. Bu nedenle hepimiz en az bir spor dalıyla uğraşmalıyız. Ben tüm arkadaşlarıma spor yapmalarını öneririm.

Yiğit Çırakoğlu: Spor kurslarına katılıyorum. Masa Tenisi oynuyorum ve jimnastik yapıyorum. Spor yapmak beni çok mutlu ediyor. Spor yaparak daha zinde ve sağlıklı olacağımı düşünüyorum. Çünkü hastalıklara karşı daha dirençli oluruz. Beslenmemize de dikkat ederek kilo problemi yaşamayız. Ben Masa Tenisi oynarken ve Jimnastik yaparken çok mutlu olduğumu hissediyorum.

Hazal Taşkan: Ben okulumu çok seviyorum. 6-A öğrencisiyim. Okulumuzda yapılan Jimnastik kursuna devam ediyorum. Arkadaşlarım da Atletizm, Basketbol, Voleybol gibi diğer kurslara devam ediyorlar. Çok güzel ve eğlenceli zaman geçiriyoruz. Okuldan sonra hem vaktimizi çok iyi değerlendiriyoruz hem de sağlıklı olmak için önemli bir adım atıyoruz.

Selin Galitekin: Müdürümüze ve Müdür Yardımcımıza çok teşekkür ederim. Okulumuzda çok güzel faaliyetler yapılıyor. Arkadaşlarım spor kurslarına katılıyorlar. Basketbol, voleybol, Masa Tenisi gibi birbirinden güzel spor dalları var. Hepsi ayrı ayrı çok güzel. Bence herkes en az bir spor dalıyla uğraşmalı. Ancak o zaman sağlıklı ve dirençli olabilir.

Efe Aynacı: Ben okulumuzda spor kursları açıldığı için çok mutluyum. Bunun için okul müdürümüze çok teşekkür ederim. Biz bu kurslar nedeniyle çok mutlu olduk. Ben en çok basketbol ve atletizm kurslarına gitmeyi seviyorum. Tüm arkadaşlarımın da spor kurslarına katılmalarını isterim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu