GündemDünyadan Haberler

Kütüphane Haftasında Oyuncak Sergisi

Kütüphane Haftasında Oyuncak Sergisi

 

Her yıl kutlanan kütüphane haftası bu yıl,28 Mart ve 3 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.

 

OYUNCAKLARDAN SERGİ !

Balıkesir’de de çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan kütüphane haftasında; Pazartesi günü saat 09:00’da Atatürk anıtına çelenk sunulacak. Ardından İl halk kütüphanesinde oyuncaklardan  sergi açılacak. En çok okuyan öğrenciye Balıkesir İl Halk Kütüphanesi tarafından ödül takdimi yapılacak. 29 Mart Salı günü ise Çocuk edebiyatı Yazarı Zeynep Batımor Atatürk İlköğretim Okulunda konferans ve söyleşi yapacak.

KİTAP DEĞİŞ TOKUŞU

30 Mart Çarşamba günü, Görkem Kantar Arsoy, Gönen Belediyesi Konferans salonunda imza ve söyleşi gerçekleşecek. Saat 12:30 itibariyle Valilik Hizmet Binası girişinde kitap okuma etkinliğinde her yaştan vatandaş buluşacak Kitap değiş tokuşu etkinliği de aynı gün içerisinde gerçekleşecek. Cuma günü 1 Nisan tarihinde de İl Halk Kütüphanesi hizmet binasının bahçesinde yapılacak olan pilav hayrı ile kütüphane haftası etkinlikleri son bulacak.

KÜTÜPHANE HAFTASI MESAJI

Balıkesir İl Halk Kütüphanesinden yapılan açıklamaya göre: ‘’Kütüphanemizi Sürdürülebilir Kalkınma hedefleri için uygun hale getirmek ve etkin paydaş olmasını sağlamak adına ilk ve en önemli gördüğümüz adım, Yeni Hizmet Binamızın bir an evvel yapılmasıdır. Gelinen nokta itibari ile Hizmet Binamızın İhale aşaması beklenmektedir. Yeni Hizmet Binamıza kavuştuğumuzda Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine yönelik tüm faaliyetlerde özellikle Balıkesir İlimize yüksek oranda katma değer katacağı değerlendirilmektedir. Bu vesile ile 58. Kütüphane Haftamızın Şehrimize ve tüm Ülkemize hayırlı olmasını dileriz’ ’ifadelerine yer verildi.

Haber:Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu