GündemÖzel Haberler

LEZZETİN KOKUSU BHU’DAN YÜKSELİYOR

Balıkesir’de Esas 10 Burda AVM’de hizmet vermeye başlayan Bolulu Hasan usta (BHU) Restoran ve kafe Ramazan’da da zengin menüsüyle hem göze hem de mideye hitap ediyor. İşletmesindeki zengin menüden hedeflerine kadar pek çok konuyu MERHABA okurlarıyla paylaşan İşletme Sahibi Emre Başoğlu ile lezzet dolu bir yolculuğa hazır mısınız?

 

Sütlü tatlılar denildiğinde akla ilk gelen firma olan Bolulu Hasan Usta (BHU) artık Balıkesir’de. Esas 10 Burda AVM’de Emre Başoğlu’nun sahibi olduğu işletme  sıcak ve samimi konsepti, güleryüzlü personeliyle hizmet veriyor. Ulaşımı kolay, ücretsiz otopark hizmeti ve çocuk oyun alanıyla kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak olan mekanda yemek servisi de mevcut. Kahvaltıdan akşam yemeğine, sütlü tatlılardan, şerbetli tatlılara kadar pek çok seçeneğin bulunduğu restoranda yemek yemek oldukça zevkli bir hal alıyor. Ramazan’a özel menülerin yer aldığı Bolululu Hasan Usta’da tel kadayıflı schnitzel’i ise mutlaka denemelisiniz…

BOLULU HASAN USTA (BHU) ESAS 10 BURDA’DA

İşletme sahibi Emre Başoğlu, “Ben 1989 yılında Balıkesir’de doğdum. Ailecek Balıkesirliyiz. Ben İzmir Ekonomi Bölümü’nde İşletme okudum.  2015 yılında Balıkesir’e döndüm. Burada kendi işlerimizle uğraştım. İnşaat ve tavuk üzerine işyerimiz var. Akabinde üniversiteden arkadaşım olan Bolulu Hasan Usta’nın sahipleriyle iletişime geçtik.  Böyle bir fikir hakkında istişarede bulunduk.  Esas 10 Burda AVM’nin yapılmasıyla birlikte bizim de işletmemize uygun güzel ve nezih bir yer bulmuş olduk.

“SEVDİĞİM İŞİ YAPIYORUM”

Bolulu Hasan Usta Restoranın İşletme Sahibi Emre Başoğlu,  “Gıda ve restoran sektörünü seviyordum. İnsanlarla iç içe olmak ve onların memnuniyetini sağlamak benim için çok önemli. Tabi işletmecilik önemli bir risk taşıyor. O nedenle başlarken tereddüt etsek de sonrasında mutlu olduk. Gelen çok güzel tepkiler var. Ben istedim, risk aldım ama sevdiğim işi yaptım. Genç girişimci arkadaşlarıma da gönülden istedikleri işi yapmalarını öneriyorum” ifadelerini kullandı.

SÜTLÜ TATLININ ADRESİ

Bolulu Hasan Usta (BHU) markasını Balıkesir’e taşıyan İşletmeci Emre Başoğlu, “Bolulu Hasan Usta, Türkiye genelinde tanınan köklü bir firma. Özellikle sütlü tatlılar konusunda neredeyse rakipsiz.  Ve firma yeni bir konsept oluşturdu. Sütlü tatlıların yanı sıra yemek, kahvaltı servisimiz de var. Türkiye genelinde Bolulu Hasan Usta’nın sadece 4 işletmesinde yemek servisi veriliyor. Balıkesir şubesi olarak da bunlardan bir tanesiyiz. Balıkesir’de bu konuda ilklerden biri” dedi.

DAMAK ÇATLATAN LEZZET “TEL KADAYIFLI SCHNİTZEL”

Restoranlarına özgü bir lezzeti Merhaba okurlarıyla buluşturan İşletme Sahibi Emre Başoğlu, menülerinde yer alan lezzetler hakkında bilgi verdi; “Makarna, kahvaltı ve pek çok special ürünlerimiz işletmemizde yer alıyor. Mesela biz schnitzeli tel kadayıfla yapıyoruz. Bu da bize özgü bir lezzet. Müşterilerimiz tarafından da çok fazla tercih ediliyor.

“KALİTELİ VE GÜLERYÜZLÜ HİZMET”

Tecrübeli personelleri ve güler yüzlü hizmetleriyle Balıkesir’de iddialı olduklarını söyleyen İşletmeci Başoğlu, “Biz bir restorana gittiğimizde nasıl hizmet görmek istiyorsak ya da hangi yemekleri yemek istiyorsak işletmemizde de tüm bu detayları göz önünde bulunduruyoruz. Misafirlerimizin istekleri ve rahatlığı bizim için çok önemli” şeklinde konuştu.

ÜCRETSİZ OTOPARK VE ÇOCUK OYUN ALANI HİZMETİ

Balıkesir’de fark yaratmak adına önemli çalışmalar yaptıklarını belirten İşletmeci Emre Başoğlu, “Şehrimize yeniliği getirmek adına önemli adımlar attık. Hem lokasyon olarak avantajlı bir bölgede hem de ESAS 10 burda AVM’de nezih bir alanımız var. Misafirlerimizin de arabalarıyla restoranın önüne kadar gelebilecekleri bir yer seçtik. AVM’nin çok içinde de değil. Hastane yolunun üzerindeyiz. Çocuklu aileler de bu durumdan çok memnun oldular. Ayrıca ücretsiz otopark hizmeti var. Aileler çocuklarıyla birlikte geldiklerinde çocuklarının oynayabileceği çocuk oyun alanımız var” dedi.

“BU LEZZETLER BAŞKA YERDE YOK”

Ramazan’a özel menü oluşturduklarını söyleyen Bolulu Hasan Usta Balıkesir Şubesi İşletmecisi Emre Başoğlu, “Ramazan ayına özel menülerimiz var. Et ve Tavuk menü olarak iki et iki de tavuk olmak üzere toplam dört çeşit yemeğimiz olacak.  Bunun yanı sıra iftariye tabağı, ara sıcak olarak peyniri su böreği, çorba, ana yemek ve sütlü tatlılar olacak. Meşrubat ve sınırsız çay var. Et menü 70 liradan, tavuk menü ise 60 liradan satışa sunulacak. Tüm Balıkesirlileri işletmemizde bu muhteşem lezzetlerle tanışmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

KARA “İDDİALIYIZ”

Bolulu Hasan Usta Balıkesir Şubesi İşletme Müdürü Bayram Kara, “Yeni açılan mekanımızda Balıkesirlilere lezzetli tatlar sunma iddiasındayız. Temiz ve düzenli çalışmak bizim düsturumuz. Ramazan dolayısıyla Balıkesirlilere et ve tavuk olmak üzere menülerimiz var. Tüm Balıkesirlileri bu güzel lezzetleri tatmaya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu