Gündemİlçe HaberleriSpor

LİDERİN KONUĞU FİNAL SPOR

Türkiye Basketbol Ligi’nin yenilgisiz lideri Karesispor, 7. hafta karşılaşmasında Kurtdereli Spor Salonu’nda Final Spor’u konuk ediyor.

Lige çok iyi bir giriş yaparak Türkiye Basketbol Ligi’nde yenilgisiz lider durumda olan Karesispor, 6 maçta 2 galibiyet 4 mağlubiyetle 12. sırada bulunan rakibini yenerek namağlup liderliğini sürdürmek istiyor. Karesispor, Final Spor maçının hazırlıklarına devam ederken açıklamalarda bulunan Karesispor Baş Antrenörü Gencer Baytimur, “Bu hafta kendi evimizde Final Spor ile oynayacağız. Kendi seyircimiz önünde maç kaybetmeme hedefi koyduk. Bunun içinde Final Spor maçını en ufak bir gevşeme olmadan tam tersi tamamen ciddiyetle Pazartesi’den itibaren hazırlanmaya başladık. Bu anlamda her maç olduğu gibi, hatta geçen sezonu da bunun içine katarak söyleyeyim, gelen seyircilerimize ben teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi sunuyorum. Bu maçta da tribünlere bekliyorum.” dedi.

Karesispor-Final Spor karşılaşması bugün saat 16.00’da Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Tunçtan Durmuşcan, Göksun Öz ve Murat Danışan hakem üçlüsü yönetecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu