LİGİN KALİTESİ ARTIYOR

Ankaragücü, Erzurumspor ve İstanbulspor şampiyon olarak Adanaspor, Gaziantepspor ve Rizespor düşerek aramıza katıldı. Balıkesirspor’unda mücadele ettiği TFF 1.Lig ekipleri, yeni sezonda kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İşte sosyal medya ve haber merkezlerine düşen son dakika haberleri.
CANER ARICI KARADENİZ YOLUNDA
Eski Fenerbahçeli, nöbetçi golcü ünvanlı Semih Şentürk’e teklif yağıyor. Eskişehirspor’daki sözleşmesi sona eren Semih Şentürk’ü ısrarla kadrosuna katmak isteyen takımlar arasında Ümraniyespor’da var. 1. Lig’den çok sayıda teklif alan 34 yaşındaki futbolcuyla ilgilenen ve bu sezon, geçtiğimiz dönem kaçırdığı Play-Off’u yakalamak isteyen İstanbul temsilcisinin, tecrübeli forvetten yanıt beklediği kaydedildi. Şentürk, Eskişerispor formasıyla 21 maçta forma giyerek 12 gole imza atmıştı. Transferin hareketli takımı Giresunspor ise, Balıkesirspor, Osmanlıspor, Alanyaspor ve son olarak Yeni Malatyaspor’da şampiyonluk yaşayan tecrübeli sağ bek Caner Arıcı’yla anlaştı. 1 yıllığına kiralık anlaşılan Caner’le karşılıklı imzaların yakında atılması bekleniyor.
ADANASPOR’DA HEDEF GERİ DÖNÜŞ
Güney’in güçlü temsilcisi turuncu beyazlılar, Sivasspor örneğinde olduğu gibi hemen eski yerine dönme niyetinde. Geri dönüş için kolları çabuk sıvayan ve Gökhan Meral, Yener Arıca transferleriyle dikkatleri çeken Turuncu- Beyazlılar, son olarak da Manisaspor’un forveti Bahattin Köse ile her konuda anlaştı. Tarafların bugün sözleşme imzalamaları bekleniyor. Küme düşen Gaziantepspor’da sözleşmesi sona eren kaptan Elyasa’ya TFF 1. Lig’den teklif yağıyor. Tecrübeli savunmacı için özellikle sezon başında hocalığını yapan İsmail Kartal’ın devrede olduğu konuşuluyor. Ankaragücü’yle sözleşme imzalayan deneyimli teknik adamın Ankaragücü’ne güçlü bir takım yapmak adına birçok eski öğrencisiyle görüştüğü ifade ediliyor.
ALTINORDU’DA YAŞ ORTALAMASI 21 E DÜŞTÜ
Sezon hazırlıklarına cuma günü Selçuk’ta başlayacak Altınordu’nun 29 kişilik kamp kadrosunun yaş ortalaması, genç oyuncu sayısının artmasıyla birlikte 21’e indi. Kadroda Altınordu patentli tam 22 oyuncu yer alırken, geçen sezon forma giyen gençlere ek olarak Cihan Topaloğlu, Ozan Can Oruç, Şahan Akyüz, Rıdvan Özdemir, Çağrı Oğuz, Caner Aktaş, Mutlu Aksu Doğan ve Onur Demir de A Takım ile birlikte hazırlık kampında yer alacak. Yeni sezon için 29 Haziran’da topbaşı yapacak olan Denizlispor yeni hocası Yusuf Şimşek’le lige hazırlanıyor. Brezilya’dan gelecek Moritz ve prensip anlaşmasına varılan eski futbolcusu Sankoh’la sözleşme imzalamayı düşünen yeşil beyazlılar, küçük pürüzler yaşanan Cenk’le anlaşarak kadrosunu tamamlayacak.